Orbán miért nem hüppögött?
Tényleg... most gondolok vissza a Gyurcsány miket megcsinált.
Ugye volt az eltévedt kislány, akit befogadott, aztán hüppögött a vonatkatasztrófa miatt, majd elkapta az épp elájuló szóvivőt. Hát micsoda hős volt ez. A szomorú az, hogy ezeket sok nagytudású ember meg beszopta és imába foglalta ennek a bünözőnek a nevét a jótettei miatt.
"Utolsó: ez igen ostoba válasz volt. Olyan igazi MSZPs buta proli köcsög..."
Ez meg szintén egy igazi buta proli köcsög válasz volt!
Utolsó:
Nem hinném. MIndenesetre tény, hogy igen hülye az, aki Orbán államférfihez méltó kiállására azt válaszolja amit kifogásoltam. Sajna tény: gyurcsány hüppögött, Orbán meg férfias magabiztossággal megoldja a helyzetet hüppögés nélkül. Ez igen nag ykülönbség szerintem. Az MSZPseket még mindig favorizálókat meg IGEN HÜLYE EMBEREKNEK tartam, mert, hogy tényleg hülyék.
Minek tetted fel ezt a kérdést?
sokkal fontosabb, hogy mi lesz ebből az egész iszapkatasztrófából! na meg, hogy kb. 3 megye már MOST veszélyben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!