Nagyot csalódtam a Momentumban, hogy beállt ebbe az akkumulátor-ellenes bohóckodásba! Szerintetek mit tud belőle profitálni? Tud egyáltalán?
Nem a debreceni beruházás, hanem általában a jövő technikájának az elutasítása - várható volt ez a lépés a fiatalok pártjától?
Jól átgondolták ezt a lépésüket?
Beállnak bohóckodni az ilyen mű-környezetvédő könyvdarálók mellé - a jövő ellen?!
20 - a családomban van két Momentumos, és én is a szimpatizánsuk vagyok!
Ha lett volna szélesebb körű közvélemény-kutatás, akkor vélhetően mi is részt vettünk volna benne.
A személyt soha nem szoktam lehülyézni, de a sablonok amiket elsütött azok bizony nagyon gagyik voltak - a fél-hülyét erre értettem!
Nem nekem kéne magyarázkodnom a hamis állítások miatt: beszélnek hatalmas ellenállásról, de eddig pár száz tüntetőtől eltekintve ez nagyon nem érződik a városban.
Ismerős neked az, hogy "érted haragszom, nem ellened"?
Nos, én erről beszélek.
21: "Ha lett volna szélesebb körű közvélemény-kutatás, akkor vélhetően mi is részt vettünk volna benne." - egy közvélemény-kutatás mondjuk 1000-1500 emberre terjed ki. Miért esett volna bele a családod?
Ha van két momentumos a családban, akkor meg is kérdezheted tőlük a dolgot. :)
22 - " Miért esett volna bele a családod?"
Ha tudnál olvasni, megírtam a 21-ben: "a családomban van két Momentumos, és én is a szimpatizánsuk vagyok!"
Mint a mai Momentumos tüntetésen láttuk: sajnos még fél ezren sincsenek a mozgósíthatók Debrecenben az akkugyár ellen, így erősen vélelmezhető, hogy egy esetleges közvélemény-kutatáson minden szimpatizánst megtaláltak volna, hogy azt az általad írt 1000-1500 főr produkálni tudják...
De nem tudták!
Különben én is kaptam a telómra meghívót a tüntetésre, úgyhogy ha lett volna közvéleménykutatás, akkor ezer % hogy kaptam volna rá magívást...
(nem kell aggódni: az LMP sem és a Mi Hazánk sem tudott 500 embernél többet összetrombitálni, még importált alakokkal sem!)
Ezt a Mándi meg Szabó gyereket kéne egy kicsit valami normálisabb iránnyal helyettesíteni, mert ez így nagyon-nagyon karcsúúúú!
23 Az magáért beszél, hogy a Momentum elnöke lett meghirdetve a mai debreceni tüntetésre, de csak valamelyik csicskáját küldte el, mert nagyon nem lett a tüntetés "tömegtüntetés"...Lehet persze erőlködni, csak meglehetősen kontra-produktív!
Így a választások közeledtével meg egyenesen égő!
Mikor térnek már észhez a Momentumban???
Köszönöm a válaszokat, érdekes véleményeket olvastam.
Meggyőződésem, továbbra is, hogy a Momentumnak nem ebbe kellett volna beszállnia, hanem a sokkal égetőbb oktatásba, egészségügybe, honvédelmi beszerzésekbe, Schadl-Völner ügybe - ezt a mű-környezetvédelmet meg kellett volna hagyniuk az LMP-nek, hadd bohóckodjanak ők az utaztatott, pofozkodó "környezetvédőikkel"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!