Újabb mészárlás, gyilkosság a Deák Ferenc téren (ami Budapest főtere) a romák és magyarok között. Ki lehet mondani, hogy az a város nem biztonságos többé?
Ráadásul fordított esetben megvan az áldozathibáztatás is.
Amikor cigány hordák támadnak fiatal nőkre, akkor arról ebszélnek, hogy miért volt egyedül, miért nem volt vele senki aki megvédte volna.
Amikor cigány hordák verik félholtra a célpontjukat, akkor is megy az áldozathibáztatás, hogy "minek kötött beléjük". Mert nyilván nem az lesz a sztori, hogy 5-en 1 ellen, hanem hogy 1 ment oda 5 ellen.
Itt is a klasszikus történet volt. A részeg, felbátorodott cigány horda belekötött a látszatra 40 kilós szőke gyerekbe meg a vele lévő lányba.
És nyilván nem a szemét dicsérték meg a lánynak.
Aztán nyilván itt jön a kérdés, hogy milyen jogon védem magam? Ha egy egész banda túlerőben olyan kijelentéseket tesz, hogy megasszák a csajomat engem meg agyonvernek, akkor védhetem magam?
Ha egy cigány horda bűncselekmény elkövetése közben (mert hogy másokba "belekötni" az utcán az garázdaság) életellenes kijelentéseket tesz (megöllek, agyonverlek) akkor mikortól védhetem magam?
Engem az dühít a legjobban, hogy Magyarország ide jutott. Hogy a magyarok egy olyan szűklátókörű, kicsinyes, nemtörődöm, proli nép, hogy nem foglalkozott a problémával akkor, amikor még meg lehetett volna állítani.
Most meg már ott tartunk, hogy olyan sokan vannak, hogy csak idő kérdése és legyilkolnak minket mind egy szálig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!