11es, de attól még a Partizán, nem egy műsor, hanem a csatorna neve.
Ma már direkt keverünk, mindent, mindennel?
Különböző tematikáju műsoraik vannak. Az Inség zavara, PartizánPOP, meg mittomén még micsoda. A Partizán, attól még egy youtube csatorna neve, mint, ahogy jóskapista is csinálhat magának sajátot, igy nekik ez a nevük.
2023. febr. 25. 06:48
12/19 NTBS válasza:
Nem nézem.
2023. febr. 25. 07:34
13/19 anonim válasza:
A Partizán okés, az mv. kicsit fura személy nekem. Lendületes, van benne spiritusz, de fura...
2023. febr. 25. 07:54
14/19 anonim válasza:
Néztem pár adást, nem volt rossz. Amikor először láttam Gulyás Marcit, csodálkoztam, hogy ki ez a szerencsétlen, biztos vagyok benne, hogy politikai háttérrel nyomják előre, olyan, mint a Greta Thunberg.
2023. febr. 25. 08:08
15/19 anonim válasza:
Jól hadar, nem alszik meg a tej a szájában. Pörög, mint az állat, nincs belassúlva. Ráadásul nagyon-nagyon ritkán őő..őőzik.
2023. febr. 25. 08:18
16/19 anonim válasza:
Én nem értek egyet sok dologgal amit gondol, főleg gazdasági téren.
De ettől még egy nagyon nívós csatornának tartom a Partizánt. Sokat elmond, hogy még a másik véglet Toroczkaival is képes volt kulturált keretek között vitázni a műsoraiban.
Annyi mindenképp elmondható, hogy ha mondanivalójában nem is ért egyet vele valaki, a színvonalát akkor is el kell ismerni.
2023. febr. 25. 09:03
17/19 anonim válasza:
#8 A webshop-ból származó bevételeket beleszámoltad?
2023. márc. 11. 22:19
18/19 felkelhetetle válasza:
17 Ne viccelj már, ilyen kaliberű müsort te nem tartasz fenn mikroadományokból, webshopnak meg ha van havi néhánymilliós bevétele azmár durvának számitana itthon, de ez csak bevétel, a profitról szót sem ejtettünk.
2023. márc. 12. 20:47
19/19 anonim válasza:
A Partizán,Gulyás Marcival meginterjúztatta pár hónapja a NATO főtitkárát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!