Mi a véleményed Molnár F. Árpád alábbi írásáról?
xDD
Az öreg molnár fütyi, nem is tudtam, hogy még mindig aktív, azt hittem, már rég diliházba zárták :D
Emlékszem ~10 éve még Echelon-os meg HAARP-os "leleplező" "tényfeltáró" volt, óriási nagy műsorokat lenyomtak Titanium José nevű kollégájával :DDDD
Ez az ember silány cyperpunk szociálisan érzékeny anarchista. Sok ne várj tőle, mert sose tanult olyat amitől lehetne aktivita fajta és tényleges újságíró. Defund the police, centrális kormány mint állam szervezés szídása, techcégek okítása, kilakoltatás ellenes.
Puzsér effektustól szenved, mert az orosz titkosszolgálat át tudja látni jobban néhol. A legprimitívebb fajta, nem nehéz.
A összeesküvés pletykák, mint újságírói cikknek leadása. Hát?
Igen, meglehetosen primitiv ember, betegesen narcisztikus es paranoias is. A gyerekkori "szellemes-titkosszolgalatos" elmenybeszamoloi alapjan skizofren is lehet... a tekinteten is latszik, hogy nagyon elborult elme.
De ma mar senkit nem lehet eroszakkal a sarga hazban tartani, ugy tudom o is eltartja magat Wolt-futarkodassal a kis varosaban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!