Más is titkolja, hogy fideszes?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim, munkatársaim, távolabbi rokonaim előtt nem merem elmondani, annyira véresszájúan Fidesz-ellenesek. Inkább nem vitatkozom, mert semmi értelme nem lenne. Jobb a békesség.2023. febr. 24. 23:12
11/29 A kérdező kommentje:
#10: Mit?
2023. febr. 24. 23:44
12/29 anonim válasza:
Gyűlölni nem gyűlöllek, kérdező, az a jobboldal mintapéldája - megvetlek, 3 millió társaddal együtt, és szégyenkezem helyettetek, hogy támogatjátok azt a maffiaállamot, amit ezek létrehoztak, és amit én a kétkezi munkám után leadóztam, abból nyaralnak az Adrián, meg építenek kastélyokat, meg Hatvanpuszta, Lölő, és a többi. Európa röhög rajtunk, nincs még egy ilyen birka nép.
15/29 A kérdező kommentje:
Én nem vetlek meg titeket.
2023. febr. 24. 23:46
17/29 A kérdező kommentje:
#16: Idegen érdekeket szolgálókra szavaztok. De én nem haragszom.
2023. febr. 24. 23:49
18/29 anonim válasza:
Én nem vagyok Fideszes, de az O1G politikával sem tudok azonosulni. És ha ma már nem tudsz azonosulni az utóbbival, akkor fideszbérenc vagy. Ezért én is titkolom inkább.
19/29 anonim válasza:
"rad kuldik a navot ha kell a ceged vmi kormanykozeli nyikhajnak"
Erre tudsz konkrét példát mondani?
20/29 anonim válasza:
#19 bár nem tőlem kérdezted de hangzott el több ilyen állítás több interjúban, igen. Ha a nav látja, hogy ellenzékhez tartozó bármilyen cégnél dolgozol, már rádszálltak. Az a baj, most nem tudok belinkelni olyan videós interjút, ahol hallottam de már több politikus is mondta ezt, ilyen atv interjúk, vagy partizánban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!