Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is titkolja, hogy fideszes?

Más is titkolja, hogy fideszes?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim, munkatársaim, távolabbi rokonaim előtt nem merem elmondani, annyira véresszájúan Fidesz-ellenesek. Inkább nem vitatkozom, mert semmi értelme nem lenne. Jobb a békesség.
2023. febr. 24. 23:12
1 2 3
 1/29 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
27%

Áh, amikor Fideszes voltam három napig, én is csak az Olinak meg a szüleimnek mertem elmondani.

De amugy lapultam mint albinó nyuszi, ha fehér farkastól tart.

2023. febr. 24. 23:17
 2/29 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon sajnálom, hogy el vagy nyomva, elvégre csak kétharmados többsége van a kormánynak és három millió ember szavazott rájuk. Lehet vidékre kéne költöznöd, ott felvállalhatnád és lefolytathatnád magasröptű eszmecseréidet Bidenről, CIA-ról, bohóc Zelenszkijről, Sorosról és a háttérhatalomról a párttársaiddal.
2023. febr. 24. 23:21
 3/29 anonim ***** válasza:
69%
Én a fideszeseket bűnrészeseknek tartom, röviden ennyi.
2023. febr. 24. 23:23
 4/29 A kérdező kommentje:
Remélem, egyszer majd eljön egy olyan világ, ahol nem csak a homoszexuálisokat, de a fideszeseket se érheti ennyi gyűlölet és elnyomás.
2023. febr. 24. 23:25
 5/29 anonim ***** válasza:
70%
És fideszesként jó embernek tartod magad?
2023. febr. 24. 23:27
 6/29 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ismerek olyant, aki rájuk szavazott, de most lapítanak, mert csak véletlenül derült ki, hogy fideszesek és nem akarták, hogy rájöjjön bárki. Talán már ők is szégyellik, hogy nem tudnak gondolkodni reálisan.
2023. febr. 24. 23:32
 7/29 A kérdező kommentje:
#5: Izé... igen.
2023. febr. 24. 23:33
 8/29 anonim ***** válasza:
87%

Jajszegeny fideszesek, el vannak nyomva.

Az h kineznek tarsasagokbol az nem elnyomas, az az elnyomas, amikor rad kuldik a navot ha kell a ceged vmi kormanykozeli nyikhajnak, ha lehallgatnak mert oknyomozo ujsagirokent fideszes penzek utan mesz, ha nepszavazast nyujtanal be erre oda megy par veroember h megakadalyozza, ha osszemossnak pedofikolkkal mert meleg vagy (mikozben Szajer felek irjak az alkotmanyt), ha az ellenzeki radiok frekvenciajat elveszik, a lapjaidat nem nyomjak ki itthon mert retorzio erne a nyomdat, na ezek mar jobban az elnyomas jelei.

Ez a kormanyon is elnyomva nevetseges martirkodas vicc kategoria amit nyomnak a fideszesek.

2023. febr. 24. 23:40
 9/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Én nem haragszom rátok.
2023. febr. 24. 23:41
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
De mi igen, amiért miattatok ezt kell elviselni
2023. febr. 24. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!