Dúró Dóra náci?
Szerintem csak rájátszik és pont ettől lesz még rosszabb. A Jobbikban, még voltak értelmesebb megnyilvánulásai, mióta átlépett a KDNP 2.0-ba, ő is váltott.
A könyvdarálása viszont megbocsájthatatlan. Az barbarizmus.
Ilyenkor szoktam gondolkodni azon, hogy politikusokat, vagy szinészeket választunk. Nem hiszem, hogy magától lehet valaki ennyire hülye nagy nyilvánosság előtt.
#4: Hülyeséget beszélsz. Amióta elkezdett politizálni a Jobbikban, azóta következetesen nemzeti radikális nézeteket vall. A Jobbik vett időközben 180 fokos fordulatot és állt össze azokkal, akik ellen megalakultak. Így aztán azok, akik ebben nem óhajtottak részt venni, létrehozták a Mi Hazánkat. A könyvdarálásról csak annyit, hogy a saját maga által megvásárolt példánnyal azt csinál, amit akar. Ha neked az belefér, amikor Bangóné (Egyetemet Sosem Látott) Ildikó habzó szájjal üvöltve széttépi a Nemzeti Konzultációs kérdőívet a parlamentben, akkor a könyvdarálást is viseld el!
Dorci náci? Nem!
De dugnám!
Fletót viszont nem dugnám! Tönkretette az országom, világom, lelkem, amikor kisfiú voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!