Dúró Dóra keményen, bátran ment neki Ádernek. Ugye többen is lehetnének hozzá hasonlóan erélyesek, határozottak?
2023. febr. 8. 18:49
2/12 anonim válasza:
Demagóg Dóra megint hisztizik, unalmas.
3/12 anonim válasza:
Ilyet csak a "hősies" trágárka vitt véghez rajta kívül.
4/12 A kérdező kommentje:
1-es: Benne van abban, amit mellékeltem, olvasd el. Amúgy a tervezett akkumulátorgyárakkal kapcsolatban kérdezte tőle, hogy ilyenkor miért nem aggódik a víz miatt.
2023. febr. 8. 19:03
5/12 anonim válasza:
Bárcsak nekem jönne ilyen jó keményen és határozottan...
7/12 anonim válasza:
"Mit mondott neki?"
- Igenis Elnök úr.
8/12 anonim válasza:
Majd akkor fog erdekelni ha Varga jucit is bedobja a darálóba nemcsak egy hulye mesekonyvet. Addig ő is csak egy megélhetési picsogó.
9/12 anonim válasza:
"Majd akkor fog erdekelni ha Varga jucit is bedobja a darálóba nemcsak egy hulye mesekonyvet. Addig ő is csak egy megélhetési picsogó."
Nos, ahogy a svédeknél "legális" lett koránt égetni onnantól kezdve abszolút irreleváns a lembqwerty "mesekönyv" miatti hisztériátok. (Persze mindkét dolog visszatetsző volt, mindegy.)
10/12 anonim válasza:
#9 Hogy jönnek ide a hülye svédek és mégis kit érdekelnek? Arról besézltem hogy dúróka egy ugyanolyan performatív megélhetési politikus mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!