Mi ez a dollárbaloldal és guruló dollárok dolog, tényleg akkora probléma ez vagy csak én nem érzem annak?
Na ezért nem vagyunk már jogállam. Jogilag semmit sem követett el az ellenzék. Ellenben a kormánypártnál nem gond, hogy a Szlovén, Olasz, Francia, Román, Szlovák politikába beleszól és pénzel szélsőjobboldali politikusak, vagy bújtat elitélt politikusokat. Ami viszont európai jogot is sért.
Ezért rühellem ezt az országot.
Hát elég érdekes, hogy az USA pénzeli az itteni balosokat.
Biztos nem fog semmit cserébe kérni 😁
13!
Majd itt is Barry Seal-ek fogják kisrepülőgéppel szállítani a kalocsai paprikát.
"amig nem törvénysértő, "
Engedd már el ezt a szánalmas "nem törvénysértő" marhaságot!😁
Nagyon unalmas már.
Pont a napokban volt téma, hogy 1 éves kisgyerek képére se bűncselekmény kiverni, mégis aggasztó a dolog.
Itt is erről van szó.
Értem, hogy a párt ezt adta ki, hogy ezt kell tolni ész nélkül, de ez most sajnos nem fog bejönni.
17es, nem nemfogom elengedni.
Ha a jog mindenkire vonatkozna, akkor a kormánypártokat is ugyanigy kellene számonkérni, amikor idehozzák a ruszki kémbankot, a szélsőjobboldali politikusokat támogatják európa szerte és beleszólnak más országok belügyeibe.
Nem fogom elengedni, amig elvileg jogállamban élünk, a jog ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzon mindenkire.
Egyébként elárulnád, hogy honnan tudod, hogy ki-mire ver, mit?
18.
Jól van, majd ha a telex annyit visít karigerivel a magyarok elleni támadáson, nem pedig hallgat, akkor beszélhetünk.
Addig neked csitu van.
Én csitulok és egy szót sem szólok, viszont TE megtehetnél egy szivességet az országnak, Orbán Viktornak és a Fidesznek.
Kérlek jelentsd már fel ezt a nyomorult ellenzéket, sokaknak tennél szivességet vele. Csukjuk már le együtt az ellenzéket! Na mit szólsz? Megtennéd az országért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!