Egyes még mindig teljesértékű demokráciának gondolják Magyarországot tekintve, hogy a Fidesz hogyan bánik a Debreceniekkel?
Jogos amit írtál, viszont csak remélni tudom:
aki a fideszre szavazott - most nagyon kussol és
nem elégedetlenkedik, hiszen neki is köszönhető
a kialakult helyzet.
#29 Ez megint egy szánalmas magyarázkodás. Rengeteg kezdeményezés lehetett az elmúlt években, csak utána nem voltak képesek összegyűjteni a szükséges aláírásokat.
Mivel az embereket nem érdekelte.
#31 Valóban nem értetlenkedünk és valóban nekünk köszönhető a kialakult helyzet.
Amit nem értesz, hogy mi ezt akartuk, az történik ami nekünk jó.
Csak ti vergődtök mindenen.
Valószínű a gyerekednek is jó lesz egy oroszhoz hasonló rendszer ha minden ebbe az irányba halad.
@35: igen, pont ez az orbáni hazugságpropaganda lényege...
Szegényt az egész világ bántja, holott ő az egyetlen becsületes ember az egész világon és mindenkinek csak a javát akarja. De sajnos nem adják oda...
Gratulálok a propaganda tökéletes elsajátításához.
"Soros zsoldos hadserege" - nem létezik, a csüngőhasú
propagandájának a része. Az afrikai menekültek rajtunk
csak keresztül mennek nem akar egy sem itt maradni.
Jó képzelgést.
#37 ""Soros zsoldos hadserege" - nem létezik"
Aha.
És Sorosnak szóltál róla? Mert hogy akkor a semmire fizet egy nagyobb apparátust Brüsszelben, mint maga az EU képviselőinek száma, és a semmire küldtek rengeteg pénzt ebbe az országba is különböző civilnek mondott szervezeteknek, médiamunkásoknak, politikusoknak.
Tudod nem kicsit nevetséges tagadni azt amit ő maga, Soros népszerűsít szerte a világban és hirdeti, hogy milyen sok ember is van aki az ő pénzéből, az ő céljainak, elképzeléseinek megvalósításán dolgozik.
Sajnos engem nem talált meg mint lehetséges kifizetési pont
én csak simán nem dőlök be a propagandának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!