Balosok! miért nem támogatjátok a mi hazánkat az akkumulátorgyár ellen?
a mi hazánk ami elég komoly sikereket ért el, és lett 1 szép kis szavazótábora, ők elég erősen beleálltak az akkumulátorgyárba! ha a baloldal nem orbánfóbia alapján veti meg a fideszes döntéseket (paks 2, határkerítés, stb... lehetne még sorolni napestig) akkor miért nem álltok ki a mi hazánk mellett? hiszen ha a mi hazánk mellett a baloldal is erős tiltakozásba kezdene akkor meghátráltatni lehetne a kormányt!
szóval? miért lapít a baloldal? tudom hogy a mi hazánk a baloldalnak nem a szívecsücske de most 2014 óta először újra meg lehetne hátráltatni a kormányt!
szóval a kérdésem 2 dolog:
1: a baloldali pártok miért nem állnak ki a mi hazánk mellett? hiszen ha látnák hogy összefogás van akkor az embereknek olyan érzésük lenne hogy itt valami komoly dolog lehet, és hatalmas tömegeket lehetne megmozgatni! ÉS ha nem sikerülne akkor is össze tudnátok gyurcsányozni a mi hazánkat, szóval win-win szitu lenne a baloldalnak!
2: a baloldal szimpatizánsai miért hallgatnak mélyen ebben a témában most hogy a mi hazánk erősen beleállt a akkugyárba? pont hogy most tudnátok megmutatni hogy tényleg számít nektek a dolog és nem csak orbánfóbiátok van! szóval?
#6: Ha nem tudod, hogy mi a különbség köztük, akkor azt jelenti, hogy nem tudod, hogy mit jelent az, hogy baloldali, és nem tudod azt sem, hogy mit jelent a liberális. A két dolog ég és föld, de azért válaszolok:
1: A Mi Hazánkkal az a legnagyobb probléma, hogy összeesküvés-elméletekre alapozzák az elveik és mondanivalójuk nagy részét, emiatt pedig hiteltelenné válnak. Ezenkívül a liberális pártok szélsőségesnek tartják őket, emiatt elvből sem szövetkeznek velük.
2: Szerintem sok liberális vagy baloldali elítéli, többek között az én ismeretségi körömben is, de online felületeken is ezt látom. Nekem sem szimpatikus, de személy szerint nincs elegendő technikai háttértudásom ebben a témában, hogy egyértelműen és felelősséggel véleményt tudjak mondani róla. Azok alapján, amit tudok, én nem szeretném, ha megépülne.
"hivatalosan SE náci párt!"
Persze, próbálják tagadni, de Toroczkai meg az összes kis haverkája régi neonáci huligán. Csak hát ezt gáz már felvállalni a politikában, ezért nem reklámozzák.
rengeteg hamis fogalmazás volt az írásodba
1: "ha nem lennének konteósok"
mi hazánk nem konteós párt hiszen csak tényeket mutatott be, eddig semmi nem bizonyítható dolgot nem mondtak/mutattak, így a "konteós" része egy az egyben hazugság és alaptalan
2: "Egyszerűen egy baloldali vagy liberális olyan mélyen butának tartja őket, hogy soha nem fogja semmiben sem támogatni a kezdeményezéseiket."
tehát akkor lényegébe nárcisztikusan jobbnak gondolják maguk és nem az ügy számít nekik hanem az orbánfóbia... mint írtam win-win szitu lenne a balodlalnak ha ebbe beleállnának de úgy néz ki erre sincs kellő intelligenciájuk
3: "de a lémyeg, hogy a baloldaliak/liberálisok ezt teljesen elítélik. Meg persze, hogy utálják őket, hiszen a legtöbb baloldali/liberális az valami értelmiségi vagy diplomás, nekik a tudomány általában szent és buta aki másképp gondolja."
neharagudj de ez hazugságok tárháza! mi hazánkba is rengeteg diplomás van, sőt több fideszre ÉS mi hazánkra szavazó DIPLOMÁST ismerek, viszont emellett ismerek 8 általános és szakmunkás BALOLDALI szavazót! én szerintem ha már az a érv hogy "a baloldalon diplomások vannak" akkor az már rég veszett fejsze nyele... ha valaki ezt érvként hozza fel (ami mint mondtam tényszerűen nem igaz) akkor ott az illető nem tud már mit mondani! az ideológia (vilgnézet) nem attól függ hogy kinek milyen iskolája van hiszen az ember világnézete nem a diploma miatt lesz más, pl ha van 1 szakmunkás aki mihazánkos majd leteszi a diplomát akkor szerinted hirtelen gyurcsányra szavazó pridera járó bal lbierális lesz? ez ennél sokkal bonyolultabb! a világnézet nem iskola vagy születési körülményektől függ!
a másik meg a "nekik a tudomány általában szent és buta aki másképp gondolja." szuper de a mi hazánk pont hogy tudománnyal érvel, ilyenkor most mivan? Toroczkai szakértőkkel beszél és velük egyeztetik szóval én azt mondanám hogy talán a mi hazánk van a legjobban a tudomány oldalán! a fidesz szintén sok szakértővel egyeztetik, a baloldali pártoknál viszont ez nincs így! sőt emlékszünk is rá mikor valaki mentősnek hazudta magát és tudjuk mekkora leégés lett belőle... szóval a "tudomány" oldalán áll a "baloldal" ezt így kijelenteni szintén tényszerűen nem igaz! (funfact: amerikába a baloldal annyira a "tudomány" oldalán áll hogy EGYETEMEKEN ahol DIPLOMÁT tesznek ki, vannak "gender" szakok ahol azt kutatják mennyi "gender" létezik... szerintem ezzel mindent elmondtam :)....)
szóval összegezve, amit írtál az tényszerűen helytelen és magát a baloldaliakat nárcisztikusként próbálod beállítani azáltal hogy szó szerint "jobbnak" nevezed őket, amivel szerintem az intelligens baloldal SE értene egyet
a mi hazánk mikor hagyott cserben bárkit is? 1 ilyen eset SEM történt, ha viszont erre az esetre gondolsz akkor ezt maga Toroczkai magyarázza el miért: [link]
"Senki nem hallgat, ugyanúgy nem akarják,"
ha nem akarják akkor miért nem fognak össze a mi hazánkal? mint írtam, a mi hazánk és a baloldali pártok együtt megtudnának mozgatni akkora tömeget hogy a fideszt meghátrálásra kényszerítse!
amúgy a "baloldal" és "jobboldal" hogy nem fog össze ez nem mindenhol van így, például lengyelországba tudtommal többször volt rá példa hogy jobboldali és baloldali pártok összefogtok bizonyos esetekbe a kormány ellen amik aztán sikerrel végződtek!
tehát magyarországon 400-500 ezer náci idióta van mert te azt mondtad... de ilyen kijelentések alapján te vajon mennyire lehetsz "idióta" ?
"A két dolog ég és föld,"
szerintem a mai világba a lbierális és a baloldali erősen összefortak, éppen ezért nem értem hogy miért különítik el, nade ez most lényegtelen
"A Mi Hazánkkal az a legnagyobb probléma, hogy összeesküvés-elméletekre alapozzák az elveik és mondanivalójuk nagy részét, emiatt pedig hiteltelenné válnak. Ezenkívül a liberális pártok szélsőségesnek tartják őket, emiatt elvből sem szövetkeznek velük."
az hogy nekik szélsőséges ezt eltudom fogadni (bár én szerintem nem szélsőséges bár ez más vita kérdése) azzal viszont nem tudok egyetérteni hogy
"összeesküvés-elméletekre alapozzák az elveik és mondanivalójuk nagy részét,"
mert ez tényszerűen nem igaz, a mi hazánk tényeket és kutatásokat mutatott be eddig, de ha összesküvés elmélet van valahol akkor nyugodtan belinkelheted, érdekelne
viszont Köszönöm szépen a válaszod!
ész nélkül lenácizni pártokat nem hiszem hogy érv lenne, ennyi erővel a baloldal meg kommunista mert ex KISZ es tagok vannak benne, sőt dobrev családja például 3 generációs kommunista! nameg mikor 2006 ban (1956 ötvenedik évfordulóján) a baloldali kormány ellen tüntetőket véresre verték... hát abba volt valami irónikus. szerintem a "kommunista" és "náci" bélyeget nem kéne olyanokra mondanunk akik nem azok, mert ezzel csak elbagatellizáljuk a "kommunista" és "náci" szavakat, ami rettentő káros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!