A jobboldal az oktatás beszüntetését akarja elérni, azzal, amit most művel a tanárokkal?
#6 "Annyira véletlenül irok ki ilyen hülye kérdést, mint, ahogy most a teljes jobboldal próbálja összemosni ezt a szerencsétlen idiótát egy szexuális bűncselekménnyel és húzza rá a teljes tanári szakmára."
Nem, nem teszik ezt.
Éppen hogy nagyon sokszor elhangzik a jobboldalon, hogy felháborító ahogy még magát az iskolát is megfélemlítette ez az állat a fenyegetőzéseivel, hogy jogvédő szervezeteket fog majd hozni ha mernek ellene fellépni.
Azt viszont nehogy már ne lehessen számon kérni egy iskolán, hogy ha tudtak róla miket művel akkor miért hagyták, hogy folytassa - mert tudtak róla, a szülők már sok hónappal korábban jelezték és ezért került át a felső tagozatosok mellől az alsósokhoz (hurrá, micsoda jó döntés).
Pont itt is ilyeneket írnak le mások, hogy "folyamatosan megy a megfélemlítés, a terheik növelése, a sztrájkjuk ellehetetlenítése", vagyis a veled hasonlóan vélekedők szerint az iskolákban beleszólnak a tanárok munkájába, erővel próbálják befolyásolni amit tesznek.
Akkor mégis miért is nem tettek semmit ez ellen aki még csak nem is tanár, szimplán egy pedagógiai asszisztens?
Hol vannak a tiltakozók akik korábban hisztiztek amiatt, hogy létezik Hitoktatás IS már az iskolákban? Akiket felháborított, hogy bevezették az erkölcstan oktatást egyáltalán?
Az miért verte ki a biztosítékot, hogy a normális emberi viselkedés, együttélés kérdéseiről van tanóra - miért hiszed hogy egy ilyen beteg állat ellen felszólalás meg a tanárok elleni fellépés lenne?
Bocs, de hazudsz.
"felháborító ahogy még magát az iskolát is megfélemlítette ez az állat a fenyegetőzéseivel"
Az nem fenyegetőzés, hogy felhívod az iskola figyelmét a jogszabályokra.
Ha holnap engem kirúgnának, azzal az indokkal, hogy kékre festettem a házam, akkor én is perelnék, mert ezzel nem lehet kirúgni.
"Pont itt is ilyeneket írnak le mások, hogy"
Azt kifejezetten a kormány irányából írtam, mert a kormány fenyegetőzik megállás nélkül. A kontextusból pedig elég egyértelmű volt, úgy hogy ne hazudj arról, amit ÉN írtam.
"Hol vannak a tiltakozók akik korábban hisztiztek amiatt, hogy létezik Hitoktatás IS már az iskolákban?"
Van agyuk és látjuk, hogy mi a probléma és mi nem, így ha valami nem az, akkor nem tiltakoznak.
"miért hiszed hogy egy ilyen beteg állat ellen felszólalás meg a tanárok elleni fellépés lenne?"
Ha erről lenne szó, akkor nem megállás nélkül a tanársztrájkkal együtt emlegetné a "jobboldali" - egyébként harmadikutas fasiszta - sajtó az említett személyt.
Ha elítélem a pedofilokat és holnaptól mindig, amikor pedofilokról beszélek, akkor felhozom a te nevedet is, akkor te össze leszel mosva a pedofilokkal attól függetlenül, hogy mit tettél.
#10 "Most azt sikerült leírnod, hogy ha olyan területen van az ember, akkor a rabszolga körülményeket is el kell fogadnia, mert csak."
Ez ostoba érvelés. vannak szakmák, területek ahol egyszerűen nem lehet ugyanaz a munkavállaló megítélése, mivel ha nem végzi el a munkáját akkor nem csak a munkaadójának okoz vele kárt.
A briteknél nemrég voltak mentős sztrájkok. Mivel őket ugyanazok a sztrájkjogok illetik meg mint egy gyári munkást, előállhatott olyan eset, hogy napokon keresztül nem volt aki a baleseteseket, súlyos állapotú betegeket bevigye a kórházba. Maguk a mentősök üzenték meg az érintetteknek, hogy kizárólag akkor mennek ki a betegért, ha az bizonyítottan életveszélyben van vagy szívinfarktusa van, minden más esetben oldják meg taxival. Tényleg ez a jó szerinted? Hogy egy autóbaleset sérültjét a mentős helyett taxival vagy a rendőrautóval kelljen kórházba vinni, csak mert a mentősnek sztrájkolni van kedve?
A tanár nem csak önmaga van az iskolában, nem tárgyakkal dolgozik. A gyerekek felügyelete is a tanár dolga amikor a szülők dolgoznak. EZÉRT nem sztrájkolhat egy tanár ugyanúgy, mint egy autógyári munkás vagy egy postás, mivel ha a tanárok nem dolgoznak akkor a diákokra nincsen aki felügyeljen - a szüleik nem tudnak menni dolgozni. Nem az iskola fenntartójának, nem a minisztériumnak lesz tőle baja - hanem a diákoknak és a szüleiknek.
A tanárok is tudnak sztrájkolni, meg is tették. A mi iskolánkban is, a gyerekem iskolájában is. De meg kell oldani, hogy ezen idő alatt azon diákok akiket ránk bíztak a szüleik azok ne legyenek felügyelet nélkül.
Ahogy ha én sztrájkolok attól a tananyag nem lesz kevesebb csak a megtartható órák száma. A diáknak kell kevesebb tanóra alatt ugyanazt megtanulnia. Nem az igazgatónak vagy a Tankerület vezetőjének okozok vele gondot, hanem a diákjaimnak - akiknek elméletileg az érdeke lenne, hogy én tanárként jobban tudjam végezni a munkámat.
Tanár vagyok, nem sztrájkoltam.
nem azért mert ne tartanám jogosnak a béremelési igényt. nem azért mert ne értenék egyet azzal, hogy a kezdő pedagógus bér olyan alacsony amivel nem lesznek tanárok, vagy nem azért mert ne lennének olyan elvárások amik értelmetlen szemétségek a tankerület felől a pedagógusokhoz, mint a megemelt kötelező óraszámok vagy a túlórákért fizetett nevetséges pénzek.
Azért mert csak és kizárólag magamnak és a diákjaimnak okozok kárt a sztrájkkal, fizetésemelés nem lesz több tőle és más sem fog javulni tőle.
Ráadásul kiderült egyből, hoyg az egész mögött nem is a tanárok jogos követelése van hanem a korábban is kormányellenes politikai tevékenységet, hergelést folytató szakszervezet aktivistái, az ellenzéki politikusok és semmi köze a tanárok jólétéhez, igényeihez. Soha nem fogok olyanokkal együtt tüntetni, sztrájkolni, akik korábban minden lelkiismeret furdalás nélkül tettek utcára több ezer pedagógust, zártak be kizárólag pénzspórolási indokkal több száz iskolát és vezettek be olyan intézkedéseket az oktatásban amikkel ellehetetlenítették a pedagógusok munkáját és akik miatt elterjedt az iskolákban a tanárok elleni erőszak, kitermelődött egy funkcionális analfabéta réteg - vagy akik szerint annak joga van az iskolában aki odasz@rik a folyosóra ha ahhoz van kedve, de annak meg nincsen joga a normális iskolai körülményekhez akit ez felháborít és aki nem akar ilyen körülmények között lenni az iskolában.
Kérdezd meg az ellenzéki pártoktól, a nagyon kormányt buktatni akaró tanár szakszervezettől - aki ezt a kretén állatot is támogatta a botrány kirobbanásáig - hogy ŐK miért is akarják tönkretenni az oktatást! Mert ezen dolgoznak közel 25 éve.
#12 "Az nem fenyegetőzés, hogy felhívod az iskola figyelmét a jogszabályokra."
Aha. Az sem fenyegetőzés ugye amit a saját videójában tőle magától hallunk ugye, hogy ha bárki tenni próbál ellen bármit akkor azt bepereli és a segítségére lesznek ebben meghatározó "jogvédő" szervezetek - amiknek mind tudjuk mi a következménye?
Pont ez a lényeg, hogy a jogaival minden beteg állat, az utolsó bűnöző is tisztában van, mert vannak szervezetek, emberek akik őket támogatják, segítik. A KÖTELESSÉGEIVEL viszont nem hajlandóak foglalkozni sem.
Ez bizony fenyegetés volt. Akkor is ha te is azok közé tartozol aki szerint mivel neki joga van egy 15 évessel szexuális kapcsolatot létesítenie, akkor már azt kell fenyegetni perrel, eljárással, médiabotránnyal, meghurcoltatással, akik ez ellen lépne fel, hiszen ő egy iskolában dolgozik. Általános iskolában az ég szerelmére! gyerekekkel.
meddig akarjátok még segíteni, mosdatni, mentegetni a pedofilokat?
Aztán jön a következő hiszti, hogy a jobboldal mossa össze a pedofíliát a homoszexuálisokkal. bakker ha az a homoszexuális pedofil és ti abban segítitek testületileg, hogy iskolában dolgozhasson és ez ellen senki, se a szülő, se az iskola ne tehessen semmit, akkor itt nem mi mossuk össze a kettőt, hanem ti tesztek közé egyenlőség jelet!
"Van agyuk és látjuk, hogy mi a probléma és mi nem, így ha valami nem az, akkor nem tiltakoznak."
Pont erről beszélek, hogy szerintetek ez jól van, ennek a beteg állatnak ott kell lennie az iskolában a gyerekek között, szabadon hozzáférhetőnek kell lennie a videóinak, hirdetheti a maga ostobaságait a dákjai között és rá kell bízni az ALSÓS diákok szexuális felvilágosítását. ALSÓS diákokat nem kell szexuálisan felvilágosítani! 6-10 éve GYEREKEKNEK nem kell az iskolában a szexualitással foglalkoznia!
Ha szerinted itt nincs probléma akkor ez azt jelenti, hogy te magad támogatod a pedofíliát.
#4 Pacsi, egyetértek!
A sok hülye proli majd kifizeti nekem zsebből a gyereke óráját, ha már a kormánytól nem várja el. :D
Céljuk-e azt nem tudom. De többek között azt is. Az egész ország megy a kukába. Hogy ők ezt akarják vagy csak tesznek rá miközben azt csinálnak amit akarnak azt nem tudom. De eredményben nem változtat.
Az országnak lassan annyi és ők meg hatalmas vagyonokkal el evickélnek jobb helyekre majd, feltehetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!