Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól teszi a Bagi-Nacsa páros,...

Jól teszi a Bagi-Nacsa páros, így felvállalják, hogy a kormánypártokkal szimpatizálnak?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 20. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Eddig is egyértelmű volt.
2023. febr. 20. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Gratula a 444-nek! Ezek a fotók az évszázad leleplezései. Még Szentkirályi Alexandra, Rogán Antal és Huth Gergely is jelen volt. Ki hitte volna... :D
2023. febr. 20. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen mindegy? Bödőcs meg balos ellenzéki. Lesz közönség így is-úgy is.
2023. febr. 20. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Csak Bagi-Nacsa és Bödőcs között van némi különbség színvonalban, és nem az előbbiek javára.
2023. febr. 20. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy 20 évvel ezelőtt, amikor még politikai váltógazdálkodás volt, nem egypárti uralom, Bagi Iván még azt nyilatkozta, hogy a politikai humor mindig ellenzéki.

Hm, van az a pénz, amiért kormánypárti is tud lenni - mondom én cinikusan.

2023. febr. 20. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
#4: Én aztán tényleg nagy stand up faló vagyok (Dombóvári, Ráskó, K.A.P., Felméri, Kőhalmi fellépéseit mindig megnézem és a szakma legjobbjai közé sorolom őket), de Bődöcs gyakran érthetetlen makogása nekem valahogy sosem jött be. A Bagi-Nacsa duó elsősorban parodista, ebben pedig ők a legjobbak.
2023. febr. 20. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Bagi es Nacsa nem osszehasonlithato Bodoccsel. A humor es szorakoztatas a cel mindkettonel, megis teljesen maskepp csinaljak. Mas mufaj.

En abban sem latok kivetnivalot hogy egyik masik közszereplő felvallalja kivel szimpatizal.

2023. febr. 21. 07:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, legalább most már tudjuk hogy emberileg is szarok, nem csak a humoruk.
2023. febr. 21. 07:08
 9/11 anonim válasza:
100%
Nem a politikai hovatartozásukkal van a gond, hanem hogy mióta megszülettek nem volt 1 jó poénjuk sem.
2023. ápr. 1. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Baginacsáék totál tehetségtelen félnótás humortalan senkik. Ha nem nyomatná a lakájmédia őket akkor kutya se nézné őket, így is csak az agymosott fideszhívő kisnyugdíjasok maradtak nekik mint nézőközönség, nagy karrier.
2023. ápr. 10. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!