Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emlékeztek még Gyurcsány...

Emlékeztek még Gyurcsány Ferenc "Te hol voltál Viktor?" c. videójára? Nagyot üt még mindig?

Figyelt kérdés

[link]

Megértem, hogy elég kínos kérdések ezek Orbánnak.

2023. febr. 19. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon ütős még mindig
Nem az
17 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Az elmúlt 15 évben nem láttam olyat gyurcsánytól ami nem NEKI saját magának volt rendkívül kínos.

Hiába próbálod most nyomni megint valami régebbi megnyilvánulását, az akkor is szánalmas volt és most is az.

2023. febr. 19. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Én erről eddig nem is hallottam, és örülök, hogy most végignézhettem. Köszönet érte.

Teljesen jogos minden felvetése, hogy hol volt Orbán, miközben a lánya, a veje, a falujának a polgármestere (és még sokan mások....) milliárdos, dúsgazdag vállalkozók lettek.

2023. febr. 19. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
A terépcsecső ennél is nagyobbat ütött. Majd végül kígyóztak a kígyók.
2023. febr. 19. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Ez borzalmasan gyenge.
2023. febr. 19. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
#3 Ráadásul fertőző is. Most láttam egy reklámban Donáth Anna monológjának elejét, még rosszabb, mint gyurcsány vagy b. neje Dobrev. Tuti egy a felkészítőjük aki valami óvodában dolgozhatott korábban és csak annyit tud hogyan kell 3 éveseknek bármit elmagyarázni.
 7/12 A kérdező kommentje:
Átment egyeseknek a videó tartalma? Úgy látom nem igazán.
2023. febr. 19. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
7: igen, megint hazudott egy csomót, ahogy mindig. (Nem adta dupla áron a követ, nem gyerekkori barát stb)
2023. febr. 19. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

7-es, nekem teljesen átjött. Még nevettem is rajta. Szerintem nagyon jól van megcsinálva és ott üti orbánt, ahol fáj is neki, ahol valóban gyenge pontok vannak rajta.

Az más kérdés, hogy én ennek egyáltalán NEM ÖRÜLÖK.

Szemfényvesztés ez is, mint a kormánypropaganda. És valójában csak azt a célt szolgálja, hogy ez a két f@sz továbbra is a JÓ ÉS GONOSZ küzdelmének álcázza kettejük álságos "harcát", a magyar politikát pedig az "orbán-gyurcsány" tengelyen tartsa...

Az a rossz hírem, hogy kettejük küzdelme a ROSSZ ÉS A ROSSZ HARCA, a magyar politika pedig akkor lehetne jobb, ha MINDKETTEJÜKTŐL megszabadulna!

2023. febr. 19. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Üt ám. Nagyot. Rajta. :)

[link]

2023. febr. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!