Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzik magukat mindenkiné...

Miért érzik magukat mindenkinél fontosabbnak a tanárok?

Figyelt kérdés

Egyik nap egy baráti társaságban az egyik ismerős arra panaszkodott, hogy a tanár felesége nettó 260 ezret keres, pedig két egyetemi diplomája van. Ezt megfejelte még azzal, hogy szerinte nem igazságos, hogy egy segédápoló 8 általánossal már többet visz haza, mint egy diplomás tanár.

Nem értem, mire fel gondoljakk ezt az emberek? Egy ápoló szó szerint életekért felel, míg a tanárok munkáját a helyettesíteni beküldött portás is el tudja végezni.

2023. febr. 19. 11:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
89%

"a tanároknak kell megoldaniuk és közösen fellépni"

Hát én nem feltétlenül szűkíteném le a tanárokra, de sajnos sikerült Orbánék hergelése, és elérték, hogy rakás ember azt gondolja, hogy a tanárok önző, képmutató naplopók.

2023. febr. 19. 18:04
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, a te fejedben olyan sötét barbárság uralkodik, amitől elvileg Orbán védeni akarja Európát a határkerítéssel.
2023. febr. 19. 19:30
 23/24 anonim ***** válasza:
5%

"Ja jó, akkor majd tanítsanak a portások :) ne félj, hamarosan eljön az az idő is. Aztán meg örülj majd, ha a gyerekeidet portásokra bizod napi 8 órában 😊"

Ez rád nem vonatkozik?

2023. febr. 22. 22:45
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23, én tanár voltam, váltottam. Nem bírtam már abban a fertőben. Látod, még most is ugyanazt a mocskot kapják csak az arcukba, mint eddig. Most mit csináljak az emberekkel, ha ennyire értetlenek...

Legalább lesz pénzem kifizetni egy normálisabb oktatást így, hogy nem tanár vagyok 😅

2023. febr. 22. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!