Erre mit szólnak a Jobbikosok?
http://www.youtube.com/watch?v=vjE6W4jz600
Erre is azt mondaná a Vona, hogy a muszlimok békés népség? Vagy ez is a szemét nyugati kapitalista propaganda műve?
Előre is kösz a válaszokat.
Volt egy levelezésem erről a témáról a Jobbikkal. Én sem értettem ezt az arabközeliséget (ld. arab-magyar barátság napja), úgyhogy számon kértem rajtuk.
Igazából ők nem szeretik az arabokat, nem helyeslik a bevándorlásukat, terjeszkedésüket. Egyszerűen csak gazdasági potenciált látnak bennük, a magyar áruk egy lehetséges felvevőpiacát, mint ahogy ez a programjukban is szerepel. Minden arabbarát megnyilvánulás kizárólag ennek ügyében szól. Kölcsönös diplomáciai, majd kereskedelmi kapcsolat kialakítása.
Úgyhogy ezt a témát itt le is zárhatjuk.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:22
+1
Itt a kért idézet:
Ibn Ishaq: 992 - "Fight everyone in the way of Allah and kill those who disbelieve in Allah."
Ez pedig egy magyar blogról:
"Nos, mint mondtam, nem kötekedni, és nem győzködni jöttem erre az oldalra. De ha már itt vagyok, had reagáljak pár dologra, és abszolút "baráti" alapon had figyelmeztessek. Kedves konrad, [egy kommentelőnkről van szó – a szerk.] azt írod: "mohamed próféta"??? Az a tömeggyilkos, analf_béta peder_szta gyerekb___szó, aki egy 9 éves kislánnyal "hálta el" a "nászéjszakát"? És erre még büszkék is a követői a mai napig, annyira, hogy gyakorlatban is művelik?" Nos óriási szerencséd, hogy nem lehet kinyomozni, ki is vagy valójában (vagy igen?) ezért a szövegedért ugyanis bárhol a világon, itt Magyarországon is, azzonnal megö_l bárki a muszlimok közűl. Ne csodálkozz, ha egyszer valaki hasba szú_r, aztán felv_g szegycsontig, vagy összev_r amíg vé_t nem köpsz. Én egy nagyon békés, toleráns, flegma, fínomlelkű művész ember,európai "értelmiségi" vagyok, de ha a szemembe mondtad volna ezt, a szeretett prófétámról (Béke Legyen Vele) kivertem volna a fogaidat! Mint mondtam én higgadt és megfontolt vagyok. De ha ezt egy arab, vagy egy temperamentumosabb magyar testvérünk olvassa, lehet, hogy mindent megtesz, hogy megtaláljon, és kiiktasson. Tisztelettel figyelmeztetlek téged is Benjámin, hogy az iwiwes oldaladról tűntesd el a Mohamed karikatúrákat. Addig amíg nem késő! Szerintem senkinek sem hiányzik, hogy itt is az legyen mint Hollandiában."
És miért van az, hogy ha kimondod, hogy k_rva mohamed, akkor Rotterdamban esélyes vagy arra, hogy meghalj? Egyszerűen tragikomikus! Egy rohadt szó miatt! És miért volt, akkora felháborodás, amikor az az idióta floridai lelkész koránt akart égetni? Ha Bibliát égetnek, akkor azért nem szokott senki halálos fenyegetéseket kapni!!!
"előbb fog megölni téged egy keresztény, mint egy muszlim"
No komment!
"A 74 éves Kurt Westergaard aarhusi otthonába előző éjjel tört be egy 27 éves késsel és baltával felfegyverkezett szomáliai férfi. Westergaard, felesége és unokája is a lakásban volt ekkor." Ez is olyan vicces? Csak egy rohadt karikatúra!
De amúgy sem ez volt a kérdés. A 82%-os korrekt válasz volt. Köszönöm. Kb. ilyen értelemben érdekelt engem is.
részben igazat adok a kérdezőnek,viszont a muszlim vallásról alkotott képével nem igazán értek egyet.
igazából már rég menne a fröcsögés egy ilyen mondat után ( We will conquer the world) ha egy zsidó mondta volna....
"úgyhogy számon kértem rajtuk. " ki vagy te? vmi funkcionárius?
a youtubeos fos jelzőt, pedig inkább a holokauszt cáfolására létrehozott videókra lehet mondani!
Szebb Jövőt!
"igazából már rég menne a fröcsögés egy ilyen mondat után ( We will conquer the world) ha egy zsidó mondta volna...."
miért milyen jogon írna ilyet 1 zsidó?
ő csak 1 zsidó maradjon a seggén kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!