Milyen érzéseket van a mai Orbán beszéd után?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 19:27
21/38 anonim válasza:
Engem már rég nem érdekel ez az ember. 2014 környékén elvesztettem az utolsó reményemet is a Fideszben. Olymindegy, hogy mit mond, úgyse hiszem el neki.
22/38 anonim válasza:
Igazából nem vártam mást. Elővette az eddigi baromságait amik köszönőviszonyban nincsenek a valósággal. Csak a szokásos, Gyurcsány felütéssel kezd, majd Brüsszel, szankciók, háború, azért egy kis migránsozás is, de csak csínján mert kellenek az Ukik a gyárakba. Plusz a tanárok gyalázása ahogy eddig.
24/38 MolotovPunk válasza:
Megint mesemondó délután volt? Picit szomorú vagyok, hogy lemaradtam róla. 😁🤩
25/38 anonim válasza:
A szokásos bazári majom formáját hozta, amit a fizetett majmok a helyszínen, az ingyen hülye birkák meg a képernyő előtt tapsoltak meg.
26/38 anonim válasza:
Ez az ember hátra megy, nem előre!
27/38 anonim válasza:
Hányigert, undort. És mostmár biztos vagyok benne, hogy akkor sem szavaznék soha a fideszre, ha csak azzal lehetne megakadályozni a világvégét.
28/38 anonim válasza:
Szégyen, gyalázat volt az a beszéd. Tisztességes, becsületes embereknek felfordul tőle a gyomra. Ha fidesz szavazó lennék, akkor is vállalhatatlannak tartanám.
29/38 anonim válasza:
A Völner nevű államtitkáráról mit mondott?
A Horvát euróról mit mondott?
Az olcsó ukrán búzáról mit mondott?
A román 19%-os ÁFA-ról mit mondott?
Ezek érdekeltek volna - a többit lesz@rpm!
30/38 anonim válasza:
Ha már béke és biztonság, akkor beszélhetett volna arról is, hogy egy szaros pesti panellakáshoz önerő mellett nettó 600 ezres fizetésre van szükség a hitel felvételhez. Előre megyünk ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!