Fidesz miért támogatja, hogy egy 17,5 éves egy 12 évessel közösülhessen büntetőjogi felelősség nélkül?
Figyelt kérdés
Ők vezettek be, hogy ez ne legyen büntethető 2013-tól, pedig a hivatalos definíció szerinte ez már pedofília!2023. febr. 18. 17:13
31/41 anonim válasza:
Én már nyolc évtől támogatnám.
32/41 anonim válasza:
"Az Lmbtq elfogadás stb. pártiak meg lepontoznak, mert azzal viszont semmi gond, hogy egy lezbi vagy köcsög lesz a gyerekből."
Korrekt a válasz. A buzulást kell büntetni, nem azt hogy egy hetero pár hány éves. Felőlem aztán lehet a hat éves is hatvan évessel. Nem ilyenekkel kell foglalkozni.
33/41 anonim válasza:
Mert a szex jó dolog, egyáltalán nem kéne életkorhoz kötni.
34/41 gabor49 válasza:
vannak akik12 évesen már ivarerettek foleg a ciganylanyok hagy dugjanak nincs abba semmi
35/41 anonim válasza:
Semmi sincs véletlen. A cigánynak feladata van, még ha nem is tud róla. Lehet itt elefánt csonttoronyban okoskodni kapitalista értelmiségieknek, de a cigánynak feladata van.
36/41 anonim válasza:
Mit faj ez neked? Irigy vagy a fiatalokra?
37/41 anonim válasza:
Mert legalább ebben realista.
Amúgy köze nincs ennek a felállásnak a pedofíliához!
38/41 anonim válasza:
Azért mert a gyerek az gyerek mindegy hogy születik!! (Nem én gondolom így hanem a fidesz!) Lásd: Inkább szaporodjon két drogos alkoholista hetero aki veri a gyerekeit mint egy meleg pár fogadjon örökbe akik tényleg szeretik egymást és a gyereket is.
40/41 anonim válasza:
Szerintem ennél sokkal érdekesebb kérdés, hogy téged miért zavar két tini szexuális öröme..😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!