Fidesz miért támogatja, hogy egy 17,5 éves egy 12 évessel közösülhessen büntetőjogi felelősség nélkül?
"hivatalos definíció szerint ez már pedofília!"
Ha tudnád a pedofília definícióját, mem beszélnél ilyen hülyeségeket.
Mert nincs hely és erőforrás hogy feljebbvigyék
Most is hiány van börtönőrből meg rendőrből
15
Te azért lettél egy hetero görény, mert a környezetedben levők is azok voltak?
16#
Mi a görénység abban, hogy már 12-13 éves korunkban dugtunk orrba szájba, aztán egy tiniringyó megcsömörlött a fallosztól és lezbikus lett. Elfogadom. Talán a világunkban kéne keresni a problémát, mikor a Barbara show-ra vertem a farkam 12 évesen.
17
Nagyon el vagy tévedve. Leszbikus, vagy bi vagy hetero sose lesz valaki... Az nem egy olyan dolog, ami hírtelen megváltozik. Vagy te úgy érzed, hogy ha túl sok p.nát látnál megcsömörölnél tőle, s inkább a f.asz kezdene el vonzani?
18#
Nem vagyok eltévedve. Leegyszerűsítettem az esetet, de lényegében ez van. Annyi inger bombáz minket a modern társadalomban hogy nocsak. Soha nem éltünk ilyen "jól", de a mentális állapotaink soha nem voltak ennyire a béka segge alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!