Balosok! miért hiszitek hogy igazatok van a mi hazánkkal szemben?
Jobbik: "nácik, fasiszták!" majd összeállt azzal a baloldallal akire a balosok leszavaztak...
fidesz: "2018 ban jaj lesz nekik" utána meg "2022 jaj lesz nekik" hát akkora jaj lett nekik hogy röhögve nyertek kétharmaddal...
Mi Hazánk: "nem jutnak be a parlamentbe! nácikra nincs igény! max 1% haha!" aztán 7% jutottak be úgy hogy sok mi hazánkos a fideszre tette az X-et
Most azt mondják hogy "náci a mi hazánk" (úgy mint a jobbikra anno) és azt mondják a fideszre hogy "le lesz váltva MÉG 26 ELŐTT! mert NÉPHARAG ujujuj!"
hogy van ez? a mi hazánkat támadják meg a fideszt azokkal az "érvekkel" amikben már rég elvéreztek és kiderült nincs igazuk! szóval?
erre 1 kedves baloldali tudna választ adni?
"Érveld meg miért fiókpárt a mi hazánk :) 1 érvet nem hallottam még eddig ami helyt állna!"
Együtt szavaznak a fidesszel a magyarok érdekei ellen a parlamentben! Ez épp elég. Lásd például: "szívultrahang" törvény, vármegye-ispán őrület...
"a kérdésemre pedig úgy néz ki neked se sikerült választ adnod, csak tématerelés :)"
Nem volt kérdésed, legalább is értelmes nem. Szóval mi a kérdés valójában? Miben kell igazat adni? :D
És nem, nem vagyok ellenzéki, nem szeretem a baloldalt sem, de a fidesz-mihazánk kombót még jobban utálom, mert folyamatosan Magyarország leépítését, lejáratását akarják és csinálják. A fidesz nagyban, a mihasznák kicsiben. Szavazóik meg nulla IQ alatti "ősultramagyarok", csak épp helyesen nem tudnak írni. :D Annyira már nem érdekes a magyar nyelv meg kultúra, hogy azzal azonosulni tudjanak. :D
"Együtt szavaznak a fidesszel a magyarok érdekei ellen a parlamentben!"
Pontosan milyen arányban szavaznak a Fidesszel együtt? Mutatnál erről valamilyen bizonyítékot?
"Pontosan milyen arányban szavaznak a Fidesszel együtt? Mutatnál erről valamilyen bizonyítékot?"
Nem az arány számít, én ezeknél abbahagytam a parlamenti közvetítések időkénti megtekintését is. Ha egyet is megszavaz olyat, amely ellenünk irányul, az már pont eggyel több, mint amennyit kellett volna. Ugyanolyan semmirekellő, belőlünk élősködő banda ez is, mint a többi. Sőt, még rosszabb, mert álszenteskedések közepette butítják tovább a nép egy 5-7%-át. Szerencsére többen nem vevők erre.
"A mi hazánk bejutása hatalmas meglepetés volt, kevesen fogadtak volna rá, nyílván nem lehetett ezzel számolni."
minden mi hazánkos biztos volt benne, így nem volt meglepetés, maximum nektek :)
"Az összefogás általi győzelmet senki nem gondolta komolyan,"
hát nem tudom, nekem a telex és 444.hu alatti facebook kommenteket olvasgatva nem ez jött le! bár az tény hogy sok baloldalireálisan látta és tudta hogy nem lesz kormányváltás, ez viszont igaz
"Természetesen nem náci párt, de akkor minek nevezzük?:D meg hogyan vegyünk egy olyan pártot komolyan, AMI COVID DIKTATÚRÁS plakátokkal kampányolt?:D"
covid diktatúra jelentését és fogalmát nézd meg! embereket rúgtak ki akik nem voltak beoltva! csakhogy egy példát mondjak... ezt minek neveznéd?
"hogyan vegyünk egy olyan pártot komolyan,"
És 1 ilyen párt szövetséget? :)
"ugye megvan, hogy mi gonosz lipsik tanultak vagyunk? Meg az is megvan, hogy a diplomások körében (független attól, hogy igazunk van-e vagy sem), de nálunk sokkal nagyobb az oltottak aránya és jóval kevesebb konteós/bizalmatlan van nálunk, aki nem hisz a tudósoknak."
1:régen a baloldaliak nem voltak tanultak de ez a érv hogy "tanult" nem releváns! 1 ember intelligenicája nem azon múlik, arról nem beszélve hogy a fidesz és a mi hazánkba is sok "tanult" ember van!
2: "mi lipsik" neharagudj de sok "lipsi" nem tanult, pont úgy ahogy sok jobboldali sem! mint mondtam, a diploma nem azt jelenti hogy mindenbe automatikusan igazad lesz :) de ha te ezen a szinten ragadtál...
3: az oltás mit bizonyít? diplomás emberek egy része beoltotta magát, és? a katonák 1 része is beoltotta magát, és? hogy jött ez ide?
"és jóval kevesebb konteós/bizalmatlan van nálunk, aki nem hisz a tudósoknak."
Toroczkaiban mi a konteós kedves barátom? a videóiban tényeket mond! kézzel fogható tényeket! a tényekbe mi konteó? figyelj... figyelj... figyelsz?
kínába diktatúra van! rádásul kommunista!
KONTEÓS VAGYOK (ennyi erővel)
a "tudományhoz" meg csak annyit mondok hogy a tudósok ha megnézed folyton váltogatják hogy mi hogy van! egyszer ezt mondják egyszer azt! ha megnéznéd a tudósok körében is sokszor nagy viták vannak mert nem értenek egyet!
plusz ott van még az áltudományok is, azt se keverjük össze a rendes tudományal!
"Egyszerűen már csak ez miatt szinte elképzelhetetlen, hogy valaha is komolyan vegyünk egy ilyen pártot."
mégis miért? eddig lnéyegébe semmit nem írtál, viszont én leírom miért lehet komolyan venni, jó? :)
mert ez a egyetlen párt ami nem fél az igazságot kimondani! például hogy a roma integráció kudarcba fulladt az elmúlt 60 évben :) milyen érdekes, se a fidesz se a baloldal nem mer erről beszélni! :) akkor ki a "hiteles"?
"Hamarabb szavaznánk a fideszre, és ezt halál komolyan írom, felvetettem már ezt a kérdést több gonosz a gyerekeinket meleggé nevelő nagyon magasan értelmiségi lipsi barátomnak."
na, ez közös bennünk! mi is inkább a fideszre szavaznánk mint a kommunista amerikának ország eladó baloldalra! :)
"Na de visszatérve a náci kérdésre... A fidesz NEM egy jobboldali párt, hanem egy gusztustalan populista sz*rdarab. Viszont a mi hazánk tényleg jobboldali ráadádul nagyon a végletekig kitolva az."
azzal egyetértek hogy a fidesz nem igazán jobboldali, abban egyetértek!
viszont azzal nem tudok egyetérteni hogy a mi hazánk "végletekig kitolva"
ha megnézed az első világháború utáni magyarországon a mi hazánk nem is jobboldali hanem inkább középen álló párt lenne! tudod, ez azért van mert akkoriban a baloldal is hazafi volt és magyarország érdekeit nézték :) de mondok 1 másik példát! Horthy Miklós! Horthy jobboldali volt, kimondta hogy "magyar ember antiszemita" bizony ezt mondta! VISZONT nem hagyta hogy hitler megölje magyarországon élő cigányokat és zsidókat! sőt! Horthy temetését gazdag zsidó családok álták :) Horthy ideológiája nem volt náci szélsőséges, sőt akkoriban még szélsőség SE volt! mégis Horthy ideológiája messze áll a mi hazánktól, vajon miért? mert a 45 év kommunizmusés utána következő amerikai nyomás a politikát ennyire átformálta!
"Szóval leginkább ezért nácizunk titeket és nem a fideszt, mert ti ténylegesen jobboldaliak vagytok."
jó jó, de ha nem vagyunk nácik miért náciztok? olyan mintha bemennék 1 melegbárba majd aki a legkevésbé bzis azt elkezdeném nácizni, lényegébe akkor az is annyira jogos mint ez, ugye? :)
"Amúgy ezeket leszámítva értelmes fickó az elnökötök, meg abszolút elképzelhető figura lehetne az ország élén. Az más kérdés, hogy soha nem fog hatalomra jutni,"
az való igaz hogy a fidesz erős és a mi hazánk gyenge hozzá képest, de a remény hal meg utoljára! jelenleg erősödik a mi hazánk
"de a 2/3 biztosan megtörne."
szerintem 26 ban megfog, nehezen tudom elképzelni hogy a fidesz újra 2/3 nyerjen, az idei 2/3 is a háborúnak köszönheti meg a márki zay elszólásnak sajnos
Ugyanazért amiért te lebaloldalizol minden ellenzéki szavazót és azt állítod hogy nácizzák a mihazánkat.
Én nem tartom nácinak őket (bár valószínűsíthető hogy náluk van szavazatarányosan a legtöbb náci), egyszerűen nevetségesnek tartok egy olyan pártot ami szibériai bérrabtartással, covid diktatúrával és szegregációval kampányol. Ez az EU közepén kb annyira áll közel a valósághoz mint a kétfarkúak örök élet és ingyen sör ígérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!