A FIDESZ többet költött a kampányra mint az ellenzék, ha igen akkor miből volt neki ez a sok pénz?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 07:45
21/30 anonim válasza:
Én sem írtam olyat, hogy az ellenzék nem kampányolhat a kormány ellen. Mégis te úgy intezted hozzám a kérdést, hogy "Miért ne kampányolhatna az ellenzék ellen?", mintha en azt állítottam volna, hogy nem kampányolhatnak ellenük. Miért merült fel benned ez a kérdést egyáltalán?
22/30 anonim válasza:
#21 Mi van?! Én ilyet nem kérdeztem. :D
23/30 anonim válasza:
#21 Ez volt:
Te: - Az ellenzék is az ellen kampányol, aki aláírja a bérpapírjukat.
Én: - Csakhogy nem tőlük kapják a fizetésüket, hanem az adófizetőktől. Miért ne kampányolhatnának ellenük (a Fidesz ellen - a szerk.)?
24/30 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam. Úgy akartam irni "Miért ne kampányolhatna az ellenzék ellen?"
helyett, hogy:
"Miért ne kampányolhatna az ellenzék ellenÜK?"
25/30 anonim válasza:
#24 Ehhh.... már azt sem tudom, miről beszélünk. :D
26/30 anonim válasza:
Majd leírom, de most megyek edzeni. Mell nap...
27/30 anonim válasza:
#26 Nem fontos, annyira nem érdekel. Nekem a futópadra kéne felpattannom...
30/30 anonim válasza:
Bírom az ilyen félrepofázós krumplizabáló Fideszeseket, akik még a lopás, hűtlen kezelés, korrupció tényét is képesek figyelmen kívül hagyni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!