Mit gondoltok, több vagy kevesebb támogatója lesz a baloldali és liberális pártokat tömörítő ellenzéki összefogásnak attól ha a miniszterelnök jelöltjük saját magát a mostani kampányrendezvényeken jobboldalinak mondja?
Márki-Zay Péter lakossági fórumon többször ismételgette, hogy ő jobboldali, keresztény ember. Tegnapi napon is ez volt az egyik hangsúlyos mondata, valami oka kell legyen annak, hogy ezt ennyiszer elmondja.
Nem lehet, hogy inkább kiábrándítja azokat a lehetséges szavazókat, akik pont hogy nem tartják magukat jobboldalinak, harcosan szemben is állnak a jobboldaliakkal és pont ellenzik a vallás bevonását a politikai életbe?
Mi szükség van arra hogy kihangsúlyozza, ő teljesen más mint azok a pártok és szavazóik akiket elvileg képviselnie kellene?
https://www.youtube.com/watch?v=uso6-XTpG9g
Nem tudom hogy a baloldaliakra ez hogyan hat. Én jobboldali vagyok, nekem egy jobboldali jelölt szimpatikus.
"Mi szükség van arra hogy kihangsúlyozza, ő teljesen más mint azok a pártok és szavazóik akiket elvileg képviselnie kellene?"
Ettől még tud képviselni másokat, a mindenkori miniszterelnöknek is az egész országot kell képviselnie, nem csak a jobb vagy baloldaliakat. A kettő nem függ össze.
MZP szinte mindenkit képvisel, ha van egy kis szerencsénk sikerül neki megteremteni az ország egységét.
Azt nevárjuk hogy a vér fideszes orbán viktor képviseli a nemfideszes fél országot.
#5 Nem értelek.
Orbántól nem hiszed el hogy képviselné a fél országot de elhiszed attól aki nem csak szemben áll Orbánnal de folyamatosan sérteget is mindenkit aki a fideszre szavaz?
Hogyan lenne képes Márki Zay képviselni a teljes országot ha alapvetően lenézi azokat akik nem rá vagy az őt indító pártokra szavaz?
És ha "baloldali" jelölt lenne? Akkor lenne egy jobboldali jelölt, aki baloldalinak hazudja magát. Tehát ugyanaz.
Aki szerint rendben van, mi több szent és sérthetetlen, hogy a közlegelő, közrét, közmező, közerdő, patak is(!), földút is(!) meg a társadalmi munkában falazott középületek ezrei lekerítve valakiknek a nevére kerülhettek a te, te és te megkérdezésed nélkül, továbbá teli pofával élteti a szabadpiac kedvére áramlását (ami ezen játékban elve esélytelen Kelet-Európát megfojtja, felvásárolja, kifosztja, ledózerolja, megalázza, agyelszívja, romba és nyomorba dönti, butítja, fasizálja és háborúba taszítja) az nem baloldali, csak mert jószívűen megsimogatja néha az elesett réteg buksiját. Ennyit Márki-Zay embersége és keresztény értékrendje is bőven meg tud tenni... Ergo ez az aggodalom teljesen hamis. Akkor tetszettek volna baloldaliságon aggódni, mikor a baloldal átvedlett ilyen MSZP-SZDSZ-be.
Ez a választás nem politika, ez már csak arról szól, hogy ezt az ócska, sunyi, somolygó, aljas lelkületű bandát EMBEREKRE kéne cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!