Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várjátok már a holnapi évérték...

Várjátok már a holnapi évértékelőjét Orbán Viktornak?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Előre tudom mit fog mondani:

Gyurcsány

Soros

Migráns

Brüsszel

Háború

Szankciók

Dollárbaloldal

2023. febr. 18. 07:38
 12/15 Fsms ***** válasza:
97%
Részemről nem várom. Megint a gyűlöletből, ellenségekről fog szólni a valós problémák helyett mint megélhetési, lakhatási válság.
2023. febr. 18. 08:18
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Mondom én gyerekek volt itt minden.

Inflációt legyőztük (nem). Természetesen mindenről a háború és a szankciók tehetnek. A gyerekeinket megvédi a meleg pedofil tanároktól és attól, hogy átoperálják őket (nyilván az oktatás módszeres leépítése pont egy jó irány).

Eddig háborús infláció volt. Most, hogy a háború lassan senkit nem érdekel szankciós infláció lett. Már várom mi lesz a következő inflációnk.

Természetesen azt a 4 ezer milliárd közpénzt is a szankciók miatt nem kapjuk meg. Ami végül is jogos, mert ez a szankció kifejezetten az Orbán-kormány miatt létezik, az ő korruptságuk miatt nem kapunk egy deka pénzt sem.

Persze hozzá is teszi, hogy hát bocs, pont abból a pénzből virágoztattuk volna fel a nemzetet, de hát sajnos ugye Brüsszel... :D

Plusz ugye maradjunk a béke mellett. De természetesen béke csak akkor lehet, ha az oroszok győznek. Plusz ment vastagon az orosz seggnyalás.

Eddig nagy ellensége a migráció volt, most meg örül neki, hogy idejött egy halom ukrán, akik majd dolgoznak a magyar helyett is éhbérért, mert ők nem veszik el a munkát ugyebár. De hát kell is a népesség felturbózása, tekintve, hogy 12 év Fidesz fellendülés olyan jól sikerült, hogy lelépett az országból félmillió magyar.

Meg hát volt kötelező Gyurcsányozás, mert az mindig kell.

2023. febr. 18. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

#13:

7-es vagyok, ugye, hogy megírtam előre? :-)))))

Ennél kiszámíthatóbb, unalmasabb, előreláthatóbb műfajt, mint az orbánbeszédek, a Föld még nem hordott a hátán...

2023. febr. 18. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
46%

Én facebookon Írtam meg előre a Viktornak, hogy miről beszéljen . Na el is mondta pontosan.

Amúgy patika beszéd volt, el is hittem, hogy minden fasza, aztán a beszéd után csak mosolyogtam elégedetten, majd rájöttem, hogy van még talán 1112 Ft-om és még majdnem 3 hét a fizuig. Jó, Viktor védelmére szóljon az anyagiakról, hogy múlt hónapban csináltam 30 ezres szerencsejáték adóságot a telekomon keresztül és el kábítószereztem 30 ezret a fizetés óta.

Szóval ha úgy nézzük, 60 ezrem lenne még a fizumból.Sőt, mult hónapban sokat voltam szabin és elment 7000 a fizumból a pótlékok hiánya miatt és a bankkártyám lejárata és saját hülyeségem miatt is 10000 Ft minuszom keletkezett, tehát még kellene lennie normál esetben, ha szent ember lennék 77 ezer forintomnak. De nincsen, mert eltékozoltam és elbalfaszkodtam belőle. Lötyög a tank alján a benzin, a cigim is elfogy ma. De ne utaljatok semmit se erre a számlaszámra (11773494-00999807), mert szerintem ezt is eldrogoznám vagy eljátszanám.

De ami még tetszett a beszédében, az Isten emlegetése volt. Ez a ketten maradtunk Európában: magyarország és a Vatikán a béke harcosai, ez valami frenetikus volt. Istenszerető ember vagyok, nem is bánom, hogy elfogyott a költőpénzem, így legalább több idő jut a Gyakorin osztani az okosságot és természetesen tanulmányozni a Bibliát. gyerektartást kifizettem, többet is adtam, amennyi jár. Rezsi és kaja elvileg biztosítva. Ez nekem havi 90-100 ezer a mamahotel jóvoltából hála Istennek.

Online szerencsájáték törölve, 7 hónapigvisszaállíthatatlan és talán a drog után sem sóvárgok majd a fizetésnapon, hiszen addigra eltelik még bő 2 hét.

Az öcsém meg amúgy is feketén dolgozik egy válalkozónak hétvégente, hogy legyen pénze drogra, majd lehúzom egy-két cigivel.

Most már csak aztkell kitalálnom, hogy mit is vegyek 1112 Ft-ot a szépkártyámból.

2023. febr. 19. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!