Paks 2 eltudjak lehetetleniteni a nyugati országok? Valóban megtudjak tagadni az együttműködést?
3# nincs más.
A nappelem nem működik mert este nincs es telen se .a baloldali propaganda hazugság. Én ismerek energetikai szakembereket ok is nyíltan valjak a megújulo csak rá tud segíteni.
A bituzeles meg korlátozott.
Atomeromu vagy újra szenbanyak vagy dunai eromu amit nem építettek meg esetleg az tudna eleget termelni
Marad a szén én ugytudom van még bőven készlet. Sok kollégám dolgozott 2014 ig Markushegyen ok mondták hogy még bőven van készlet csak mindent újra kellene csinálni az itteni banyakat szetloptak a végén és betomedekeltek a bejaratokat. a járatok meg maguktól beomlanak idővel.
Szóval nálunk nemugy lett lealitva mint a németeknél hogy csak le lett zarva
Amit kifelejtettem:
Utcai harcosunk addig háborúzott a nyugattal és addig köpködött rájuk, míg beleszaladt egy ilyenbe. Megérte?
Arról ne is beszéljünk, hogy mi 2014-ben állapodtunk meg az oroszokkal 6mrd euro/1200MW-os blokk áron, míg tavaly - azaz 8 évvel később - a lengyelek ennél olcsóbban szerződtek 1400MW-os blokkokra, ráadásul olyanokra amikből már üzemel több is és van/lesz EU-s jóváhagyásuk és engedélyük. A Roszatom hogy áll a finn és magyar erőművek engedélyeztetésével így 8 év után?
Finnek és lengyelek visszamondtak csak mi tartjuk magunk .
De ha nemsikerul 10 20 évig ki leszünk szolgaltatva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!