Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Borkai Zsolt diszpolgár lesz...

Borkai Zsolt diszpolgár lesz Győrben?

Figyelt kérdés
Ma láttam a hírek között ezt a szösszenetet, és már szinte meg sem lepődtem. Szerintetek méltó rá? Igaz ez még csak egy javaslat volt, hogy díszpolgár legyen.

2023. febr. 17. 11:13
 1/8 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Vicces lenne ha megtennénk.
2023. febr. 17. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felkészül Kaleta Gabi, Szájer Pista?
2023. febr. 17. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem díszpolgár, hanem díszf..sz lesz.
2023. febr. 17. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A győriek a félrek.rós, kokós botránya után leszavaztak a polgármester úr lyukas zoknijára és meztelen valagára.

#csakafidzse #alavju

Szerinted egy díszpolgárság nem jár ki neki?

2023. febr. 17. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom milyen polgármester volt, de ha rosszabb lett volna a töbi választás és vele tényleg fejlődött a város, akkor én is leszavaztam volna rá, nem érdekel mit csinál, sokkal lényegesebb a parlamenti választás, az már nagyon is kihatással van rám.

Persze a díszpolgári cím nevetséges dolog és hihetetlen, hogy a sok hülye fideszes ezek után sem gondolkozik el azon, hogy valami nem oké a szeretett pártjával...

2023. febr. 17. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

"és vele tényleg fejlődött a város"

Komám, egy kőgazdag városról beszélünk, amikor még nem nyúlta le Viktor az iparűzési adó bevételeket!

Ahol dől a pénz, ott persze, hogy fejlődik a város. Akkor is, ha Hakapeszi Maki a polgármester!

2023. febr. 17. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Díszkakas?
2023. febr. 17. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne?

Még szenté is avathatják.

Ott ahol a szarosszájú bajer keresztes lovag ott bármi lehet.

2023. febr. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!