Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar társadalom csak a...

A magyar társadalom csak a kettős mércéje miatt lovagol ezen az állítólagos pedofilbotrányon?

Figyelt kérdés

Volt már a hírekben, hogy tanárnő szopta le kiskorú diákját, érdekes módon akkor nem volt felháborodás az ügyön, jót nevettek rajta páran, hogy valami szexi anyukakorú nő lepippantotta a diákját. Persze nem itthon történt nem volt nyilván "nemzeti ügy", de a logika ugyanaz. Akármikor került szóba az ügy bárkivel, mindenkinek jópofa dolog volt, egyik kommentelő szerint folytatni kellett volna, hogy a fiú tovább élvezhesse a tanárnőjét.

Most meg, hogy egy 39 éves meleg (vagy biszex, de gondolom meleg) illető feküódt le 15 éves fiúval, akkor már persze pedofília a dolog, ami tanárnővel még vicces is volt.

Szerintem is gusztustalan történet, de nem tudom elképzelni, hogy ha tanárnő lett volna kisfiúval, ugyanekkora lenne a gyűlölet.

2023. febr. 16. 23:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

"Az a legszebb az egészben, hogy Orbán saját homofób törvényéről bizonyosodott be, hogy se nem gyerekvédelmi, se nem ér semmit."

Azért lett 15 év a korhatár, mert az országban van egy népcsoport, amit azzal a lépéssel, ha ezt lejjebb viszik, kb teljes mértékben illegális státuszba helyezték volna. Még a 15 is problémás volt ebből a szempontból, de nyilván ezen még lehetne finomhangolni az ilyen aberrált esetekben... Mondjuk meghatározni bizonyos életkorig egy maximum korkülönbséget, vagy ilyesmi, egyszerű matek.

2023. febr. 17. 07:59
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

"a két dolog nem is ekvivalens, pl. "- homoszex irányultsággal elég nehézkes a gyereknemzés

- Tehát az az állításod, hogy orális szex hetero párok közt képes gyereknemzésre. Nem vagy valami okos."

Szalmabázbozás level 999999.

2023. febr. 17. 08:04
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen a tanársztrájkokról szól ez az egész és a homofób indulatokról, elég a fideszes média szalagcímeit végiglapozni:

1. Azt hazudják, hogy az ellenzéki sajtó elhallgatta az ügyet (tényszerűen NEM IGAZ, mindenik írt róla!)

2. Azt hazudják, hogy egy tanár az elkövető - holott egy pedagógus-asszisztens. De szándékosan nem a valódi munkakörét jelenítik meg, hanem tanárként aposztrofálják.

3. Azt állítják, hogy a tanársztrájkok "SZERVEZŐJE", ami NEM IGAZ, egyszerű résztvevője volt, nem szervezője.

4. Azt írják, "LMBTQ-AKTIVISTA", amire én szintén nem találtam semmi bizonyítékot. Az LMBTQ közösség tagja, jár a rendezvényeikre, viseli a karkötőjüket, de sehol semmi forrás nincs arról, hogy ő tagja vagy hivatalos aktivistája volna valamelyik LMBTQ szervezetnek. Volt cikk, ami a Pride SZERVEZŐJEKÉNT aposztrofálta, holott annak is csak résztvevője volt...

Teljesen egyértelmű, hogy rá akarják tolni a valóban undorító ügyét a teljes tanártársadalomra, a pedagógustüntetésekre és a komplett LMBTQ közösségre is, sőt, tágabban az egész ellenzékre! - holott MINDENKI ELÍTÉLI, amit tett, az ellenzékiek is, a tanárok pláne, és a normális melegek is, természetesen.

Ja, és nem mérek kettős mércével - elárulom ugyanígy zavar, amikor a komplett papságra, sőt, a vallásos emberekre általában is megpróbálják rátolni a pedofíliát az ellenkező oldalról, amikor lelepleződik egy pedofil pap például.

Nagyon fontos lenne, hogy MI, a TÁRSADALOM megfelelően immúnisak legyünk a médián keresztül történő manipulációval szemben.

Én pl. leéltem úgy az életem, hogy ministráltam is, iskolába is jártam, és SOHA SENKI NEM ZAKLATOTT.

Ergó baromi fontos volna kimondani: sem az egyház, sem az ellenzék, sem az LMBTQ közösség tagjai, sem a papok, sem a tanárok, sem a sztrájkolók NEM PEDOFILOK attól, hogy van köztük kismillióból egy beteg hülye!

Ja, és sajnos ennek a poedagógus-asszisztensnek teljesen igaza van jogilag: ő nem pedofil és nem is követett el törvénybe ütköző dolgot.

Csakhogy éppenséggel A KORMÁNYT KELLENE SZÁMONKÉRNI: MIÉRT NEM???

Ha Romániában is 15 év a beleegyezési korhatár (és épp most követelik a civilek, hogy emeljék meg 16-ra), akkor Magyarországon MIÉRT CSAK 14 ÉV????

Az oktatási vagy a "gyerekvédelmi"(-nek csúfolt) homofób törvényben miért nem lehetett szigorítani az iskolág alkalmazottainak pszichológiai átvilágításán???

A tanárokat miért nem lehet NORMÁLISAN MEGFIZETNI, hogy ne alakuljon ki olyan szintű tanárhiány, aminek következtében lassan minden idiótát válogatás nélkül alkalmazni kényszerülnek az iskolák? Miből is válogassanak, a hiányból???

Ki hozta ebben az országban az elmúlt 12 év során a törvényeket??? Talán nem azok, akik most háborognak az eseten???

2023. febr. 17. 08:32
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

11-es: "Azért lett 15 év a korhatár, mert az országban van egy népcsoport, amit azzal a lépéssel, ha ezt lejjebb viszik, kb teljes mértékben illegális státuszba helyezték volna. "

NEM IGAZ. Romániában ezt a törvény megoldja azzal, hogy A SZÜLŐK BELEEGYEZÉSÉVEL megtörténő HÁZASSÁGHOZ köti a kivételt!

A romák nyugodtan férjhez adhatják a lányaikat 14 éves korukban, ha akarják, és házasságon BELÜL már nem büntetendő. De attól még a hajadonok esetében 15 év a beleegyezési korhatár (és emelni tervezik!).

Ja, és Magyarországon nem 15, hanem 14 év, sajnos...

2023. febr. 17. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

"Romániában ezt a törvény megoldja azzal, hogy A SZÜLŐK BELEEGYEZÉSÉVEL megtörténő HÁZASSÁGHOZ köti a kivételt!"

Ezzel gyakorlatilag a szülők szabadon üzérkedhetnek a lányaikkal (igen, mert mondjuk ki, erről szól ez a történet!), behódoltak egy párhuzamos társadalomnak, nem pedig integrálják őket. Bár mondjuk Románia, mit is mondhatnék, ott a többség érdeke volt ez, nem a kisebbségé...

2023. febr. 17. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

" Mi lesz a következő? Hamarosán majd azt mondjátok, hogy 99% homó, csak pár eltévelyedett hetero létezik?"

Nem, ahogy látszik a normálisabb viselkedés a biszexualitás valamilyen foka. És ez a történelem során is egyébként így volt. A leggyakrabb az emberek biszexek voltak.

"Szalmabázbozás level 999999."

Nézd, már kiderült, hogy ostoba vagy, nem kell jobban elásni magad.

Mit írt pontosan a kérdező? Milyen story-t hozott? Segítek: " tanárnő szopta le kiskorú diákját"

Ez orális szex, erről volt szó. Arról nem tehetek, hogy szellemi fogyatékos #3-as nem erről beszélt.

2023. febr. 19. 23:30
 17/20 A kérdező kommentje:

"de mi értelme volt ennek a kérdésnek? simán provokáció amiben elrejtve van hogy "HOMOFÓB MAGYAR TÁRSADALOM JAJ FÚJJ" közben meg utcán vonulhattok szivárványos rongyba és a törvény is az év 364 napján véd titeket! szóval a provokátor kérdésed tudjuk hová tedd :)"

Kedves komemntelő, alaposan mellétrafáltál. Nem LMBTQ propagandista vagyok, sajnálom hogy nem értetted a kérdésemet. Nem szoktam felvonulni szivárványos zsászlóban, soha nem vonultam fel igazából így soha.

Viszont akkor ha az alap logikáról beszélsz, akkor megkérdezhetem tőled, hogy ha külföldön történik valami, akkor az nem is pedofília, csak ha Magyarországon?

A kérdésem a kettős mércére vonatkozott, és nem csak látok belőle kettős mércét, hanem van is.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogyha egy 40 éves nő fekszik le egy fiúval, akkor ugyanúgy haragszanak rá, mintha férfi feküdne le kislánnyal? Áruld el nekem kedves kérdést nem értő komemntelő, hogy amikor szóba került, hogy egy tanárnő feküdt le egy diákkal (fiúval), akkor miért nem estek neki a komemntelők? Olyan komment is volt, hogy a fiúnak nem kellett volna feléjelentenie a tanárnőt, hanem könyörögnie a folytatásért. Akkor amikor férfi fekszik le diákkal, miért nem írja ezt senki?

A kérdésem nem provokáció és nem is vagyok lmbtq propagandista, csak a hozzád hasonlóak nem képesek megérteni, hogyha férfiről van szó, akkor sokkal jobban haragszanak rá.

Bár a kérdésemben én nem is emeltem ki a homoszexualitást, hanem arról írtam, hogy valaki férfi e vagy nő, de mindegy, látom ezt se értetted meg.

Én nem lmbtq propagandista vagyok te szöveget nem értő kommentelő és a téged felpontozóknak is üzenem. A kérdésem nem is a homoszexualitásról szólt és nem is propaganda.

Ja és a pedofil serdülőkor előtti gyerekekkel fekszik le, az olyan 7-9 éverseket jelent, nem 15 éveseket.

2023. febr. 24. 00:46
 18/20 A kérdező kommentje:

"tehát az a bajod hogy a magyar társadalomhoz nem jutott el az hogy külföldön milyen helyi botrány volt, de ami hazánkba történik azt meg felkapták... neharagudj de ebbe kettősmércét látsz?"

Abban látok kettős mércét, hogyha nő fekszik le nála sokkal fiatalabb fiúval, akkor nincs ekkora harag iránta. Viszont ha férfi, akkor már igen.

A kérdésem erről szólt, nem is a homoszexualitásról, legalábbis alapvetően nem arról szólt. Bár valamennyire benne van a kérdésemben, ezt az előző kommentemben nem jól írtam le, mert ott azt írtam, hogy a kérdésemben nem is emeltem ki a homoszexualitást, de végül is kiemeltem, csak nem arról szólt főképp, de az is benne van.

A kérdésem lényege, hogyha 40 éves nő fekszik le kisfiúval, akkor nincs akkora harag iránta. És nyilván egy külföldi esetet nem kapnak fel Magyarországon, de tudod amikor felröppent a hír, akkor egyik kommentelő sem szidta érte a tanárnőt és olyan is volt, aki a fiút szidta, hogy feljelentette a tanárnőt ahelyett, hogy folytatásért könyörgött volna. Amikor most felröppent ez a hír, olvastál olyan kommentet, hogy a 15 éves fiúnak jó dolga volt? Na ugye, hogy nem. Ez a kettős mérce.

Ja és az említett tanárnő asszem csak lecopta a tanítványát.

Viszont a pedofil serdülőkor előtti gyerekkel fekszik le, legalábbis alapvetően az a pedofília, a serdülőkor előttiekkel való szex. A 15 éves már majdnem felnőtt.

2023. febr. 24. 00:52
 19/20 A kérdező kommentje:
Remélem az utolsó 2 kommentem egyértelművé teszi, hogy nem lmbtq propagandista vagyok, sajnálom is, hogy valaki ezt látta bele a kérdésembe, meg hogy én szivárványos zászlóba akarok felvonulni. Soha nem tettem ilyet és nem is célom, a kérdésem sem erre vonatkozott, hanem a férfiak és a nők közötti kettős mércére a megítélés terén, ez nem lmbtq dolog.
2023. febr. 24. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:

A cikk, amit a 6-os linkelt, bizonyítja, hogy igenis, óvni kell a fiataljainkat az ilyen propagandától. Ők még abban a korban vannak, amikor NAGYON befolyásolhatók. Nyugaton már régebb óta folyik ez a szivárványos propaganda, ezért nyilatkozza az a korosztály, amelyik már ebbe nőtt bele, hogy ő nem tisztán heteroszexuális.

10 éve még nem ez lett volna az eredmény.

10 év múlva már nálunk is ez lesz, ha nem vigyázunk.

Pedig a válaszadás anonim.

Csak épp közben divat lett a másság. A divat pedig pont a fiatalokat befolyásolja leginkább.

Ahogy a társadalmi normákkal való szembehelyezkedés, a minden megkérdőjelezése is rájuk jellemző életkori sajátosság.

Ezért kell a felnőtteknek vigyázni rájuk, kontrollálni, milyen hatások érik őket.

2023. márc. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!