Jámbor András Jámbi nem is olyan jámbor?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 00:48
1/8 anonim válasza:
Hát nem, inkább az antifa terroristák szellemi atyja.
2/8 anonim válasza:
Inkább, mint egy gyengeelméjű.😂
3/8 anonim válasza:
*magyar jobboldaliak terrorizálnak 20 éve ártatlan embereket és dobálóznak molotov koktélokkal.
i sleep
*30 évvel a rendeszerváltás után három darab külföldi antifa tag megver egy random csávót
REAL SHIT!
4/8 anonim válasza:
Úgy tűnik nem, Bandika csak a nevében jámbor.
5/8 anonim válasza:
@1 Egyrészt fingod sincs a baloldalról, másrészt jókat kacarásztál, amikor az elvtársaid cigány gyerekeket lőttek agyon sörétes puskákkal, most meg megcipőztek egy Budán, február 11-én egyértelműen nácinak kinéző arcot. Aki Budán, február 11-én nácinak néz ki, az náci, ne szórakozzunk már, nem véletlenül öltözik valaki a Kitörés-túra napján faskó bohócnak. Nácit verni pedig sima emberi kötelesség, nem más.
6/8 anonim válasza:
Meg mondta, hogy nincs köze az antifa támadásokhoz. Bár ha lett volna hozzá köze akkor mi van? Nehogy már a nácikat sajnáljam. Akik milliárdokat irtottak ki😡
7/8 anonim válasza:
A nácik milliárdokat írtottak ki?😂😂😂😂😂
Mennyire kell ahhoz sötétnek lenni, hogy valaki egy ilyen mondatot leírjon?🤦🏻♀️🤦🏻♀️😆
8/8 anonim válasza:
Szerintem őt, hogy kiderült, hogy köze van a támadásokhoz úgyis elkapják valahol és megnyúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!