Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debrecenben össznèpi ellenállá...

Debrecenben össznèpi ellenállás van az akkumlátorgyárral szemben?

Figyelt kérdés

#Debeexej
2023. febr. 14. 07:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Debrecen nagy része fideszes. Ismerőseim, barátaim nagy része szintén fideszes. Ennek ellenére bárhol járok a városban, az emberek többsége az akkugyár miatt fél. Vérfideszes ismerőseim is úgy nyilatkoztak, nem szeretnének akkugyárat. Eddig kizárólag azok kampányoltak a gyár mellett, akikről tudott a városban, hogy "lelkes rajongói" a fidesznek, illetve a politikusok. Cívis vagyok, ellenzem a gyárat, ezért áldebreceni lettem. Tüntetésen még soha nem vettem részt, sem a múltban, sem a rendszerváltás óta soha semmilyen párt tagja nem voltam. Ezért nem értem, miért írnak olyanokat, hogy a DEbreceniek szeretnék a gyárat. Valószínűleg arra számítottak, hogy a fidesz felegvárában mindent le lehet nyomni az ott élők torkán. De az utóbbi időkben egyre több a vezetésben csalódott ember ebben a városban, bármerre járok, egyre többen adnak hangot elégedetlenségüknek az emberek. Ez pedig a mi városunkban új fejlemény.
2023. febr. 14. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

#11 Így működik a jobboldal,minden szupi amìg a màs farkàval ugye...

Aztàn meg jajjaj, nem ezt akartuk!

2023. febr. 14. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
Még Mikepércsi ismerőseim körében sincs hiszti miatta. Csak egy maroknyi hülye hőbörög miatta. De úgyis meg fog épülni, ha tótágast állnak, akkor is.
2023. febr. 14. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

" Cívis vagyok, ellenzem a gyárat, ezért áldebreceni lettem. Tüntetésen még soha nem vettem részt"

Ha a gyár ellen szerveződne tüntetés, akkor sem mennél ki?

2023. febr. 14. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
#14 Nem. Ő büszkén vallja be, hogy egy teljesen passzív, tanult tehetetlenségben élő "állampolgár". Ez a jobboldali normarendszerben erénynek számít, fegyelemnek.
2023. febr. 14. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Debreceni vagyok, az ismerőseim egyike sem támogatja ezt a gyárat. A családban az idősebb korosztály sem pedig ők a fideszre szavaztak. A nem fidesz szavazó ismerősem pedig mind ellenzi. Én magam is ellenzem mivel tudom jól, hogy a debreceni lakosok semmilyen hasznot nem látnak abból ha itt bármi is épül. Gyakorlatilag csak a fideszes politikusok és azoknak lekötelezett vagy egyenesen fidesz tulajdonú cégek porfitálnak csak mindenből ami itt épül. Ami a város lakóit szolgálná beruházás mind valamilyen eu-s forrásból valósulhat csak meg, így aztán évtizedekig is elhúzódhat egy-egy ilyen fejlesztés mire megnyernek hozzá valamilyen pályázati pénzt az eu-tól. Ha a városnak lesz a gyártól származó többletadóbevétele azt is el fogják úgyis lopni és a lakosság semmilyen előnyét nem fogja látni. Lesz viszont természetrombolás, lég-, víz-, talaj- szennyezés. Zajártalom a közelben élőknek, irgalmatlan mennyiségű vízfogyaszás, tömegnyi külföldi vendégmunkás és a velük járó mindenjó. Szóval igazából nem látom, hogy a kínai gyártulajdonosokon és a megkent fideszes politikusokon kívül ki más is járna ezzel jól.
2023. febr. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!