Nem vicces, hogy 13 év alatt történt egy antifa támadás, amit még csak nem is magyarok követtek el és a szélsőjobboldaliak máris telesírják vele az internetet?
21
Mi a bajuk a szelső jobbal?
A raszizmus. A rasszizmus min alapul túlnyomó részt?
Általánositason
Erre mit csinál az agysebész antifa?
Lát egy tetepszinű ruhába öltözött fickót, és álltalánosit! :D
22
Nyilván ok okozat, rasszizmus nem okés,de kérdem én:
Most tökre Mind1 hogy valaki vall egy politikai irányzatot,de most semmi rosszat nem csinált (vagyis van bizonyíték hogy valakit megvert mert más volt a bőrszíne/vallása),vagy egyáltalán mit tudni a illetőről?
Nyilván ésszerű érv,hogy én audis vagyok,akkor össze töröm másnak a BMW-jét mert az a véleményem hogy BMW trágya?
23
Szerinted mi olyat tehetett munkába menet, ami igazolja azt hogy nyolcan, hátul, maszkban. viperával megpróbálják ölni?
Az a vicces ahogy a baloldali pártok kussolnak, mint a pedófil tanárhelyettesnél is!
Erről nem akarsz kiírni kérdést?
Nem mi?
Na ez a vicces!
Muci tízen ève 2/3dal kormànyzó fidesz van. Meg pedofil törvèny meg mittomèn.
Ezek mellett törtènhetett meg a pedó tanàrsegèd esete. Ez az ő inkompeteciàjuk.
A magyar titkosszolgàlat meg hogy nem tudott róla hogy a neonàci piknik idejère erőszakos antifàk èrkeznek majd? Mièrt nem szedtèk màr ki őket a reptèren.
szokàs szerint "jól" működik fideszisztàn.
27
Cicám,(ha már smúzolsz) én nem fideszes vagyok.:D
Úgy emlékszem hogy jó részt a Mi Hazánk nyomására elövette a fidesz a pedofiltörvényt,és szigorította.
https://www.youtube.com/watch?v=_5IFMDkiHr0&ab_channel=Toroc..
Sajnos a korhatárt nem,bár elég sok országban ez a korhatár van megszabva de nyilván nem egy 40 éves tetűnek kéne egy 14-15 évessel kavarnia.
Még az a kevés szigoritás is a Mi Hazánknak köszönhető..
És most azon kívül hogy másra mutogatsz ,igazán megmondhatnád hogy miért hallgat a balos ellenzék,ha már írtál!
Az hogy miért nem kapcsolták őket le ,az csakugyan érdekes, egyetértünk.
Mondjuk az is igaz,hogy akkor teli lenne a magyar liberális sajtó a rendörségünk"túlkapásával",a békés ellentüntetők ellen....:D
Az is érdekes adalék hogy pl a németek miért nem kapcsolták le őket!
Bár ha nem volt pl magyar rendőrség látökőrében a magyar elkövető csaj,akkor kb lehetetlen előre megmondani hogy felvesz egy maszkot ,és nyolcad magával hátulról neki fog esik egy embernek.
De ugye ebben az ügyben is kussol a balos ellenzék.
Muci,ahoz ne kell kormányon lenni hogy elítéld ezeket!:D
"Az is érdekes adalék hogy pl a németek miért nem kapcsolták le őket!"
Ez főleg úgy gáz, hogy cserébe azok a külföldieket akik szintén jöttek volna a kitörés túrára megemlékezni, azokat meg sok helyen nem engedték ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!