Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vicces, hogy 13 év alatt...

Nem vicces, hogy 13 év alatt történt egy antifa támadás, amit még csak nem is magyarok követtek el és a szélsőjobboldaliak máris telesírják vele az internetet?

Figyelt kérdés
Kb. mint a BLM aktivisták, annyi a különbség, hogy a rendőrök több feketét lőnek le, mint ahány antifa tag létezik Magyarországon. Mindenesetre azt már tudjuk, hogy egy ilyen ember létezik, a többi külföldi volt. :D

2023. febr. 13. 22:23
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%

"Abban hogy arról nem írtak ki egy nap alatt 28 kérdést."

Nem?

Kb ez a tizedik kérdésed az elmúlt napokban, te vered itt magad.

Ez a vicces vagy szánalmas, nem is tudom.

2023. febr. 14. 08:30
 12/37 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom,ki hogy van vele,de kicsit gondoljatok bele:

Mész a utcán,semmi se csinálsz,hanem mész és befizeted a csekkjeidet és mész dolgozni és eközben leszólít valaki,és utánna pár percre vernek mint a bolondot azért mert egy nagy magyarországi kulcstartó van a táskára téve,és azon kívűl bakancsban meg tereptarka nadrágban mentél el?..

[link]

[link]

Ha téged rugdosnának meg csupán mert mondjuk farmerben meg bőrkabátban mentél ki?

2023. febr. 14. 08:42
 13/37 anonim ***** válasza:
69%

Ezt a kérdést én is felteszem mindenkinek:

Mi volt a bűne az áldozatoknak?

Milyen tetteik(!) voltak, ami miatt a mocskosok úgy ítélték meg, hogy ezt érdemlik?

Szóval mit követtek el?

Annyira undorodom már a libsiktől, hogy szavakat nem találok rá.

2023. febr. 14. 08:59
 14/37 anonim ***** válasza:
51%

@08:59

Ezeket a kérdéseket a támadó antifáknak kéne feltenned.

2023. febr. 14. 09:06
 15/37 anonim ***** válasza:
19%

Azért tisztázzuk...

...amikor 5-8 fős skinhead bandák vernek hülyére két cigány kamaszt/egy arab gyrosost/zsidót a nagy fajvédelem jegyében, akkor a lőtéri kutya se figyel fel. Ilyen támadások évtizedek óta vannak, csak már nincs hírértékük. Ha a szélsőjobbost verik, az viszont nemzeti tragédia? 🤔

Félreértés ne essék, egyáltalán nem támogatom azt, hogy bárki bárkibe belekössön és verekedés legyen. A szélsőségek pedig minden téren károsak.

2023. febr. 14. 09:07
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
16-os Lengyel turistákat is megvertek. Amúgy egyetlen áldozattal beszéltek előtte az elkövetők, ő pedig mondta, hogy nem megy a tüntetésre és soha nem is ment
2023. febr. 14. 09:14
 17/37 anonim ***** válasza:
13%

Nyilván nem ismerem a támadások illetve az áldozatok pontos részleteit.

Simán elképzelhetőnek tartom hogy a gyökér antifások esetleg ártatlan járókelőket titulálhattak neonáci szimpatizánsoknak.

Ettől függetlenül, ha ténylegesen neonácikra támadtak volna, abban is biztos vagyok, hogy a jobbos média azt is úgy állítaná be hogy szegények csak ártatlan arra járó kiscserkészek voltak.

2023. febr. 14. 09:24
 18/37 anonim ***** válasza:
84%

16

Ted már meg hogy erről a sok szélső jobbos támadásokról valami hiteles infokat is linkelsz!

Mert ezek valahogy kimaradtak nekem,ami kicsit furcsálok..

Főleg a telex ,444 hvg stb korában,ahol úgy hordoznák ezeket körbe ,mint a véres kardot!

2023. febr. 14. 10:18
 19/37 anonim ***** válasza:
83%

Nem vicces.

Az sem hogy próbálod bagatellizálni hogy valakit a semmiért, hátulról, maszkban, viperával ,nyolcan elkezdenek verni!

Meg is halhatott volna!

Nekem kő balos kollegám hasonlóan öltözik, és fémlemezes tarsolyt hord...

Ő is lehetett volna!

Amúgy ezzel a kérdéssel épp nem Te sírod teli a netet?:D

2023. febr. 14. 10:55
 20/37 anonim ***** válasza:
97%

20

Amúgy épp ezaz,gondoljunk már bele a áldozat helyében..

Most azért megverni valakit mert valaki miliciás ruhába járt?

Nem tudom ki volt a illető,de képzeljük már a egészet úgy hogy mint egy normál átlag ember,most mi a franc?

Vagyis ha én szeretek tereptarkába meg bőrcipőben meg bakancsba menni,meg ősz-télen-tavaszon szeretek nagy kabátba menni,meg miliciás táskába menni,akkor mi közük van?

Értitek,mert MILICIÁS..

2023. febr. 14. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!