Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit akarnak a polgári védelemmel?

Mit akarnak a polgári védelemmel?

Figyelt kérdés
Egy dunántúli városban lakom, ma tudtam meg hogy március 10ig küldenek vagy 5000 embernek, többek közt nekem is valami adatszolgáltatási lapot a polgári védelemmel kapcsolatban, mert kell azt hiszem ide 300 ember. Ha nem szolgáltatok adatot megbüntetnek 50.000-300.000ftig terjedő összegre. Azt hiszem csak férfiak kapnak. Mit akarnak? Az ukrán balhé miatt írják össze az embereket?
2023. febr. 13. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Mész a frontra.
2023. febr. 13. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Ezt olvasd át.

[link]

2023. febr. 13. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt a szocializmus alatt is. Értelme nem volt sok, apámat is belerakták, aki eü. alkalmatlanság miatt katona sem volt. Néha el kellett mennie 3 napra, ahol elméleti képzések voltak. Ahogy jött a rendszerváltás, egyre kevesebb pénz jutott ilyenekre, és már nem keresték apámat.
2023. febr. 13. 18:33
 4/7 DK-s ***** válasza:
84%

Átolvastam.

Az a lényeg hogy a polgári védelmi feladatok között semmi olyan nem található béka esetén, amely BÁRMIFÉLE fizikai munkával járna!

Tehát ha bármi fizikai munkát akarnának kitalálni, nyugodtan hajts el őket a qrva anyjukba.

2023. febr. 13. 19:06
 5/7 DK-s ***** válasza:
0%
*béke esetén
2023. febr. 13. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:
A héten elvileg az abc elején lévők megkapják itt a levelet. Egyenlőre még helyi csoportokban sem olvastam semmit róla, pedig hétfőn már elkezdték őket kiküldeni. A legfurcsább, hogy a helyi ellenzék is kussol, pedig egy ekkora ügyről tudniuk kéne. Utoljára az oltásokkor volt ilyen nagy az egyetértés, tehát sok jóra nem számítok.
2023. febr. 17. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Különös, budapesten ilyenről nem tudok, hehet hogy vidéken van ez, vagy kimondottan ott ahol laksz.
2023. febr. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!