A magyar jobboldaliak egyrésze miért burkolt antiszemita?
Mint pl ennél a hamarosan törölt kérdésnél: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Legalább a szellemi elődeikben volt annyi,hogy nem burkoltan beszéltek, mégha állatként is viselkedtek.
Amióta a második világháborúban elpicsázták őket és nürnbergben felakaszgatták a főnökeiket, már nem olyan nagy az arcuk.
Sunyiban, patkányokként meglapulva, otthon a négy fal között meg az interneten merik csak kimondani a véleményüket.
Nyíltan sosem.
És ez így is van jól.
Nem tudom, máskor meg azon hisztiztek, hogy tombol az antiszemitizmus Magyarországon .
Én nyíltan is vállalom, szívesen a szemedbe mondom.
Az más kérdés, hogy úgy se mersz találkozni.
Szal innentől kezdve nem tudom mit vered magad 😁
Talán azért, mert arról volt szó, hogy csak a 4 fal között vagyok az, ami.
Gondoltam, hogy rögtön kisebb lesz az arc.
Küldj képeket priviben a személyigazolványodról, a lakcímkártyádról, és egy szelfit, amin felismerhetően rajta vagy te, illetve egy monitoron vagy telefonon látható megnyitva ez a kérdés is, láthatóan és olvashatóan a kérdések és válaszok.
Aztán találkozhatunk.
Ha már arról beszélünk, hogy kinek mekkora az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!