Nem, csak nagyon sok étterem ment csődbe a kisvállalkozásokat szívató politika miatt, így jóval kevesebben osztoznak a vendégeken.
2023. febr. 13. 08:05
12/20 everlight válasza:
Mert több ezer étterem ment csődbe az elmúlt 2 évben .Külföldieknek nem annyira drága.
Aki lusta és nem is tud főzni az így is úgyis étterembe megy.
2023. febr. 13. 13:26
13/20 anonim válasza:
12 igen ezt sokan elfelejtik. Anno belvárosban dolgoztunk a COVID alatt. Konkrétan az összes valamire való olcsóbb étterem vagy kávézó bezárt véglegesen.
Azután rá jött az egészre a kisvállalkozások szívatása, az elszálló rezsi díjak. Az még egy csomó embert csődbe vitt.
De hát ugye előre megyünk.
2023. febr. 13. 16:55
14/20 anonim válasza:
Akkora a jólét, hogy ma a Sparban egy idős házaspár visszaadta a pénztároshölgynek a túrót, ami 40%-al le volt értékelve, mert nem tudtak mindent kifizetni...
2023. febr. 13. 17:05
15/20 anonim válasza:
Nem.
Annyi étterem ment tönkre, hogy a maradék kevés a kitartó vendégek számára.
Tegyél egy kört pl. a Duna-kanyarban, - ha teheted és van kedved hozzá, ill. alkalmad erre!
15 éve azon agyaltunk a feleségemmel, hogy melyik étteremnél álljunk meg az éppen aktuális hangulatunk szerint!
Most 15 km-re jut egy talán - és annak a minősége is lehet, hogy kritikával illethető!
2023. febr. 14. 18:32
16/20 anonim válasza:
Ezekbe a gyorséttermekbe főleg 25 alattiak járnak, akik sokszor még a szülőknél vagy kollégiumban laknak. Ha dolgoznak valami diákmunkát, abból adózniuk sem kell, szóval bőven megkeresik azt a 1-2-3 ezer forintot, amit elköltenek a gyorsétterembe. Főleg, ha nem kell albérletet, rezsit fizetniük, esetleg még zsebpénzt is kapnak a szülőktől. Én pl Szép kártyára is kapok pénzt, ezért néha napján én is betérek valamelyik gyorsétterembe. Ettől függetlenül nem élek jólétben, mindenen spórolnom kell, pedig évek óta dolgozom. Albérletben lakok, ami elviszi a fizum nagy részét és saját lakást venni esélyem sincs. Szóval nem csak jómódú emberek térnek be a Mcdonaldsba, Burger Kingbe, amúgy is ezek a nagy drágulás ellenére még mindig az olcsóbb kategóriás helyek, nem egy rendes beülős, pincéres étterem.
2023. febr. 23. 10:09
17/20 anonim válasza:
Én még moziban is voltam az elmúlt hetekben. Utána ettünk egy pizzát egy pizzázóban. Hű de gazdag vagyok. Az anyám mindenségit.
2023. febr. 23. 10:15
18/20 NTBS válasza:
Nem. Egyre több az idejét spóroló ember, aki nem főz.
2023. márc. 1. 10:20
19/20 anonim válasza:
Ilyen logika szerint 2010 előtt is jó lét lehetett, mert Tihanyban és Pesten is sok embert láttam családostul étteremben.
2023. márc. 2. 01:12
20/20 anonim válasza:
19: Miket írsz, mindenki tudja hogy 2010 előtt élet sem volt a Földön, csak vulkánok, lávatenger és mérgező levegő. A FIDESZ-KDNP teremtette az életet Chuck Norrissal.
Legalábbis lassan már erre a szintre emelkedik a mítosz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!