Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen kevés a Mi Hazánk...

Miért ilyen kevés a Mi Hazánk támogatottsága?

Figyelt kérdés
Nyilvanvalóan ők a legjobb választás, nagyon jól látják a helyzetet, nem szeretnék sem azt, hogy Magyarország ki legyen szolgáltatva a moszkovitákbak, sem a brüsszelitáknak. Emellett a "kisebbségek" helyzetét is remekül látják, amivel a kormányunk nem foglalkozik, de nem megy át a megbolondult libsézésbe, mint a baloldal, viszont a magyaroknak végre jogokat adnának a saját hazájukban. Miért nem veszi ezt észre sok magyar?

2023. febr. 12. 08:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
10%

Jobb esélye van hogy összejön, minthogy nem.

Most ugyan azt gondoljátok, hogy a fák az égig nőnek, de nincs igazatok. Ahogyan a MIÉP és a Jobbik esetében sem volt.

2023. febr. 14. 10:23
 32/41 anonim ***** válasza:
45%

31

Vagy nem lesz igazatok ahogy nem volt már nagyon sokszor.

Az hogy holnap leváltják a fideszt ,nyilván nem reális.

Az összellenzék sem domborított nagyot, csúnyán alul maradtak, pedig a kutyákon kívül mindenki is betagozodott közéjük..

Miért ne lehetne esélyt adni a Mi Hazánknak?

A jobbik 20 %os volt mikor Vona elvitte balra.

A Mi Hazánk lött is ott van ez az út,és jelenleg egyre több a kiábrándult fideszes.

Ők nem fognak balra menni, nekik ott a Mi Hazánk mint alternativa. Ebből középtávon bármi lehet!

2023. febr. 14. 10:50
 33/41 anonim ***** válasza:
5%

A Jobbik soha nem volt 20%-os.

Egyszer kapott ennyi szavazatot, mert a balos szavazók hajlandók voltak rájuk szavazni, hogy a fideszt kipiszkálják a hatalomból.

2023. febr. 14. 10:57
 34/41 anonim ***** válasza:
59%

33

2014 ben is 20 % volt.

Semmilyen mérhető balos átszavazás nem volt, akkor még a jobbik a régi jobbik volt.

[link]

Sőt,2018 ban,mikor volt átszavazás,még egy hangyányival kevesebb % jött össze mint 2014 ben, mikor nem volt. [link]

Szóval nem mondasz igazat....

2023. febr. 14. 12:05
 35/41 anonim ***** válasza:
7%

De igazat mondok.

2014-ben 61%-os volt a részvételi arány (durván 5 millióan szavaztak), 2018-ban meg 70%-os (5,8 millió szavazatot adtak le).

A jobbik 2014-ben egy fia egyéni mandátumot sem szerzett az 1 millió szavazatával, 2018-ban meg szerzett egyet ugyanannyi vokssal, és ez plusz 3 mandátumot jelentett számukra magasabb részvételi arány mellett.

2023. febr. 14. 12:56
 36/41 anonim ***** válasza:
25%

35

Dehogy mondtál.

Mandátumokról nem beszéltem,csak % okokról.

Utólag vicces ferdítgetni hogy nem annyi az annyi SZERINTED ,mert mikor mennyien mentek el ....

Azokból az adatokból számolták ki ami rendelkezére állt.

És ennyi jött ki!

Ne számolj azokkal akik nem mentek el!

A pártok sem teszik, meg a választási bizottság sem teszi.

Azt mondtam hogy a jobbik 20% os párt volt,mikor Vona elvitte balra.

Erre azt mondtad hogy sosem volt az,csak a baloldalról odaszavaztak..

Erre hoztam a 2014 es eredményt is,amikor a baloldal nem szavazott oda, Ergo egymást követő két választáson is 20% körüli eredményt hozott.

Erre, mivel ez nem Téged igazol, most maszatolsz hogy milyen részvételi arány mellet .

Ez vicc!

Akkor az összellnzékre se mondjuk hogy X % os,hiszen majd ha 90% lesz részvétel, máshogy jön ki a metek

Sőt, senmi sem annyi amennyire mérik-ha egy jövőbeni mérést veszel alapul most. :D

2014 ben is 20 % körül volt, erre mérték választáskor,és 18 ban is.

Ennyi a történet.

A szavazásra jogosultak választási hajlandóságát meg nem tudjuk befolyásolni.

De azzal takaródzni hogy mikor mennyi embere megy el,és ezért neked volna igazad ,elég tréfás!.:D

2023. febr. 14. 14:28
 37/41 anonim ***** válasza:
21%

Mi hazánk mint legjobb választás? Akkor komoly baj van a magyar politikában valóban...Meg hogy nem akarja, hogy moszkovitáknak legyünk kiszolgáltatva? :D :D ez jó :D Ekkora orosz b*zit mint Torocz nem láttam még :D Kritizálja az EU-t, Amerikát, NATO-t, rugdossa Ukrajnát, de egy negatív kijelentést nem tesz az oroszok ellen :D

Imádom ezt a szélsőjobbos logikát. Minden ami nyugat az gonosz, rossz, mindenki csak bántani akarja a magyart. Minden ami kelet az emberséges, tisztességes és szent tehénként tekintenek a magyarokra :D :D

2023. febr. 15. 15:30
 38/41 anonim ***** válasza:
66%

38-as ez a kommented úgy ahogy van: hazugság. Senki nem akar senkit kiirtani, se agyonlőni se elgázosítani. Ahogy én láttam, elhízott nincs is köztük nagyon. Se Toroczkai, se Novák, se Dúró stb stb.

Tudom, hogy féltek, ahogy a Mi Hazánk erősödik, azért írtok ilyeneket.

Helyes. Féljetek is.

2023. febr. 16. 05:45
 39/41 anonim ***** válasza:
21%
Magyarország IZRAEL gyarmata,aki mást mond, hazudik.
2023. febr. 16. 19:14
 40/41 anonim válasza:
0%
mert gyökerek ??
2023. máj. 2. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!