Miért ilyen kevés a Mi Hazánk támogatottsága?
Ezek általában nem egyszerre virágoznak. Amikor az egy elhervad, akkor üti fel a fejét a másik, hogy kitöltse az űrt.
Vannak olyanok akik eddig mindháromban benne voltak és amikor valamelyik már nem volt elég radikális, vagy csak tisztán látszott, hogy levitézlett, akkor már léptek is tovább.
Pl. Novák Előd, vagy maga Toroczkai pártvezér úr is.
22 Üdv, a demokráciában!
Ha igény van rá, akkor nem értem ezzel mi a probléma? Mindenkinek joga van képviselni az álláspontját vagy pártot váltani, ha az már nem képviseli az álláspontját.
Ha csak 10% van benne (amit kétlek) akkor annak a 10%-nyi szavazóbázisnak van képviselete. Hol itt a gond?
Nekem nincs ezzel problémám.
Bármely társadalomban bármikor van 10 % radikális szavazó. Te több nincs.
Ezért aztán én inkább viccesnek tartom, amikor ez a 10 % azt vízionálja, hogy a rétegpártja kormányzati tényezővé válhat.
Nyilván azért, mert abban a buburékban amelyikben él, úgy látja, hogy mindenki hozzá hasonlóan gondolkodik, miközben nem.
Mihez kepést kevés?
Ahhoz képest hogy 18 ban alakultak nyáron a választások után, a következő ciklusra be is jutottak,(tehát rögtrön) és most is növekszenek épp?
Pont ekkora optimizmus volt a MIÉP-ban és a Jobbikban is egy jobb választási szereplés után.
Majd figyelj mit alakít a Toroczkai féle gittegylet legközelebb. Nem kell sokat várni. Talán még az EU választáson van esélyük
19
Jó majd figyelünk.
És ha ez sem jön össze, mint eddig semmi amit jósóltatok, akkor hogyan tovább?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!