Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Anna veszélyes lehet...

Donáth Anna veszélyes lehet még a Fideszre, mintha benne látnék egy sperpektìvát azt a karizmatikus politikust, intelligenciát, amit úgy vártunk az ellenzék részéről?

Figyelt kérdés

Régen láttam Donáth Annát szerepelni, de most hogy újra előtünt egy kicsit meglepett, szerintem sokat változott, nyilván még nagyon messze van attól hogy ő jó karizmatikus politikus legyen, de mintha benne látnék egy ilyen esélyt, pozitívan meglepett Anna...

[link]

2023. febr. 11. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem igazán. De fideszesként azt mondom, hogy a Momentum is vállalhatóbb, mint a DK. A DK a legalja.
2023. febr. 12. 00:01
 2/9 felkelhetetle ***** válasza:
25%
Maradok Toroczkainnál.
2023. febr. 12. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Én nem látok itt sem kiemelkedő intelligenciát, sem kiemelkedő karizmát. Oké, a többi kreténnél, aki a pártjában van, talán egy fokkal jobb.
2023. febr. 12. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Megnéztem tegnap a beszédét, semmi értelmeset nem mondott, és irtó unalmas volt, ez nem jelenthet veszélyt Orbánékra...
2023. febr. 12. 00:27
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha még jobban összeszedi magát, akkor lehetséges.
2023. febr. 12. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Látjátok, ezért nem fog ez az ellenzék soha a büdös életben hatalomra kerülni, mert ilyen hülyeségeken gondolkoztok...🤦‍♀️
2023. febr. 12. 07:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát még ellenzéken belül, hogy neki fognak majd menni!
2023. febr. 12. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Éljen a "sperpektíva" LOL nocomment
2023. febr. 12. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Ez biztos a spermiumszámot növelő perspektíva összevonva.
2023. febr. 12. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!