Honnan lehet tudni biztosra, hogy nácit támadtak meg az
antifák?
Figyelt kérdés
A sztorit már legtöbben tudják, egy csapat sunyi, patkány módon hátulról viperával megtámadott, leütött és megvert egy embert. Sokan itt örömködnek, hogy "ezaz, szemét náci magkapta!"
Ők csak megvédeni akarják a normális embereket a náciktól. Hogy ki a normális és ki a náci, azt ők döntik el. A 20. század történelmében járatosabbaknak ismerős lehet ez.
2023. febr. 11. 21:23
4/14 Fsms válasza:
Ilyen aggresszió bűncselekmény, semmivel nem magyarázható.
Remélem évekre leültetik őket.
Az, h pontosan mi volt a motiváció , derítse ki a rendőrség, ez a feladatuk.
2023. febr. 11. 21:41
5/14 anonim válasza:
Jó, mert már nácinak nevezik azt is, aki szerint egyes kisebbségek körében több a bűnöző. Vagy aki szerint nem lehet férfiból nő és fordítva. Vagy aki büszke a nemzeti identitására vagy történelmére. Vagy aki ragaszkodik a hagyományokhoz. Vagy aki szerint a fehéreknek is joga van az otthonukhoz. Vagy aki nem akar migránsokat stb. Ezt mind a liberálisok teszik, ezek a kis Lenin-fiúk pedig átviszik a gyakorlatba az ő elméletüket.
2023. febr. 11. 21:48
6/14 anonim válasza:
#5 Ha fideszeseket és Mi Hazábkosokat vernek akkor engem nem zavar. Lehet sírni miatta. Xd
Betyàrsereg is van, akkor lehet antifa is.
2023. febr. 11. 21:56
7/14 anonim válasza:
#5: Ha a betyársereg csinált volna hasonlót, már a fél világ ezen őrjöngene, Magyarországon a nácizmus újjáéledését vízionálnák. De ha szélsőbaloldaliak ténylegesen összevernek valakit, azzal semmi bajotok nincs. Jó tudni, hogy kikkel is tartoztok össze...
2023. febr. 11. 22:00
8/14 anonim válasza:
"#5 Ha fideszeseket és Mi Hazábkosokat vernek akkor engem nem zavar. Lehet sírni miatta. Xd"
Majd ha legközelebb netalán a hozzád hasonlót verik meg akkor lehet bennünket sem fog annyira. Mit szólsz?
2023. febr. 11. 22:03
9/14 anonim válasza:
#8 Nyugodtan, én tudok èlni horogkereszt, brodalmi sas, meg egyéb náci jelkèpek viselèse nèlkül is, úgyhogy vèdve vagyok. Xd
2023. febr. 11. 22:14
10/14 anonim válasza:
"#8 Nyugodtan, én tudok èlni horogkereszt, brodalmi sas, meg egyéb náci jelkèpek viselèse nèlkül is, úgyhogy vèdve vagyok. Xd"
Majd erre akkor visszatérhetünk ha valóban "nácit" támadtak meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!