A kérdező szavazást indított:
Byealex
Szabó Tímea
Pumped Gabo
Noár
Pankotai Lili
Vágó István
18 szavazat
1/6 anonim válasza:
Pankotai Lili, hiszen úgy triggelődtek tőle a vén kádárista narancskomcsik, hogy öröm volt nézni. Sok k anyázást tőle még, amitől hüledezhetnek az álszent narancsbolsik! 😆
2/6 anonim válasza:
Pankotai Dili max. egy lerúgott restiben lehetne éjszakai pultos, ott lehet a sok masszív alkoholistát a büdös p!c$ába küldeni.
3/6 anonim válasza:
A legtöbbjükről azt sem tudom kik. Egyedül a "kvízmaisztert", de ő mint a böszme eddigi szekértolójaként szerintem leírta magát.
5/6 Sulek Péter válasza:
Ebből a felhozatalból Vágó István tűnik a legértelmesebbnek, de szerintem ő sem lenne alkalmas egy ország vezetésére.
6/6 anonim válasza:
Győzike, testvérem!
Okai:
1. Nem pártpolitikus.
2. Nagy az ismertsége.
3. Nincs pártállami múltja.
4. Szociáldemokrata értékeket vall ("szeretem a bűröd illatát").
5. Jól áll rajta az öltöny.
6. Széles körben népszerű, és ez a kör folyamatosan tágul.
7. Jó a kommunikációs készsége.
8. Garantáltan nem kisebbségellenes.
9. Javítja Magyarország népszeruségét a harmadik világban.
+ Jól jeleníti meg hazánkat, mert megfelel a külföldiekben a magyarokról kialakult képnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!