Az igaz, hogy 3 millióan egy zsák krumpliért szavaztak a Fideszre?
Így van, de több lábon is áll a fidesz.
- Propaganda az agyalágyultaknak.
- Krumpli a buta, tanulatlanoknak.
- Csok az újgazdagoknak és hülyéknek akik nem tudják mibe kerül 3 gyerek.
- Extra nyugdíj a nyomorban élő nyugdíjasoknak.
Ezért az emberek meg is feledkeznek az elmúlt 12 év nyomoráról és rögtön a fideszre szavaznak.
Én azért szavaztam a fideszre mert nem akarok több szja-t fizetni, nem akarom hogy elvegyék a családtámogatásokat és azt pedig végképp nem akarom hogy gyurcsány ismét kormányoldalon politizáljon bármilyen pozícióban.
Egyébként én ma jobban élek mint a gyurcsány-bajnai-medgyesi időszakban.
Miért sírnám vissza őket ?
És a mozgó urnák döntötték el a választást :))))))))))))))
Ha nincs az a néhány (szerinted megkérdőjelezhető) szavazat akkor MZP nyert volna kétharmaddal ?
Nevetséges hogy még mindig ezen lovagoltok. A választók által meg nem értett politikusok akik jót akarnak a népnek de a nép elutasítja őket.
Kicsordul egy könycsepp a szememből mikor ezt írom.
Talán nem gyurcsányt és a bandáját kellene tolni 12 éve. Mikor jöttök rá hogy vele a büdös életben nem lesz kormányváltás ?
20# Ezt az állítást tartsd akkor is amikor összeszámolják hogy a kormány az adófizetők pénzéből 200 milliárdot költött a kampányra, plusz szétosztogatta a költségvetést a gyerekeseknek, nyugdíjasoknak, romáknak amiért megnyerték a választást.
Most meg azért van ennyi extra adó mert csődközelben van az ország.
Kivéve ha vodafone-t kell venni mert arra van 600 milliárd...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!