Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is egy nagyon...

Szerintetek is egy nagyon irritáló, gyomorforgató alak Novák Előd?

Figyelt kérdés
Már a puszta látványa is nagyon irritáló. Pláne mikor megszólal, árad belőle a gyűlölet. Igazi hányinger a csávó. Mit keres egyáltalán egy ilyen ember a parlamentben?

2023. febr. 10. 06:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Az igazi rasszista az, aki etnikai alapon menteget bűnözőket.
2023. febr. 10. 08:55
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

10

Bőrszín alapján mi sem

Le sem sz@rjuk pl a Kíniakat.

Viselkedés alapján viszont megkülönböztetünk, és a deviáns viselkedés,a cigányok sokkal nagyobb halmazára igaz.

2023. febr. 10. 08:56
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Akkor se tudok bőrszin alapján egy egész csoportot megbélyegezni, bármennyire is próbáljátok.

30 évig éltem egy cigánysor közvetlen szomszédságában. Pontosan tudom, hogy milyen problémák vannak a cigánysággal, nem nekem kell bemutatni, viszont azt is látom, hogy nem mindegyik ugyanolyan. Nettó rasszizmus, amit csináltok.

2023. febr. 10. 08:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Novák Előd Toroczkai embere.
2023. febr. 10. 09:00
 15/26 anonim ***** válasza:
62%

14

"Akkor se tudok bőrszin alapján egy egész csoportot megbélyegezni, bármennyire is próbáljátok."

Senki sem kért ilyet Tőled

Én is nagyon közel éltem hozzájuk, túl sokáig.

Nekem meg az a véleményem hogyha az összes eltűnne egy csettintésre, csak nyerne vele az ország. Akkor is ha vn köztük pár % normális.

2023. febr. 10. 09:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15

Persze hogy az Ő embere.

2023. febr. 10. 09:08
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

5-700.000 embert akarsz egy csettintésre eltűntetni és akkor még nem beszéltem azokról a családokról, akik félvérek.

Én magyar családból származom, de az egyik dédapám meg sanszosan cigányvolt. Velem mit csinálnál? Benne lennék ebbe a 700.000-be, vagy sem?

2023. febr. 10. 09:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet őket ,ezért támogatjuk a virradatot.

Dehogy lennél.

2023. febr. 10. 09:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Tényleg ez a mi gatyánkosok legfőbb gondja, hogy ki cigány, és ki félvér? Többek közt ezért se fogtok soha a hatalom közelébe sem kerülni.
2023. febr. 10. 09:18
 20/26 anonim ***** válasza:
73%

A cigányság az ország rákfenéje. Sajnos már az utolsó stádiumban vagyunk. Ha nem történik valami csoda, pár évtized és az ország végleg elvész. Már most is olyan dolgok történnek, hogy az ember el sem hiszi. Vannak köztük normálisak? Lesz@rom! Mert nem ez a mérvadó.

Ettől rasszista vagyok? Náci vagyok? Ám legyen! Akkor egy rasszista náci vagyok.

A lényegen nem változtat: a cigányok folyamatosan falják fel Magyarországot.

És erről a magatokfajta széplelkűek tehetnek a leginkább.

2023. febr. 10. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!