Szimpatikus Novák Katalin? Nekem igen! Szerintem sok mindenbe igaza van!
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 20:35
1/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy jó ember!
2023. jan. 1. 20:35
4/10 anonim válasza:
A fidesz fülbevalós köztársaság nélküli köztársasági elnök aki térdel viktornak?
Igen, egy független egyén mint polt peti :D
6/10 anonim válasza:
4#
Mikor volt független a köztársasági elnök Magyarországon?
És ne mondd azt,hogy Göncz Árpád az volt, mert nem volt az, SZDSZ-es volt az öreg.
7/10 anonim válasza:
Sok mindenben igaza van?
Mondott valamit? Van önálló gondolata?
8/10 anonim válasza:
Egyszer régebben beszéltem vele, akkor még normális volt, mint a Rétvári is. De mind a kettő fidesznyikké lett, megszállott, fanatikus Orbán hívővé.
9/10 anonim válasza:
Kérdező, Novák Katalin egy fidesz csicska, semmi több nincs abban a nőben. Egy alattomos és bűnös rendszer egyik alkotóelemei, tehát nyilván ő is bűnös, de amúgy egy abszolút súlytalan tagja a Fidesznek.
"Varga Judit jobb."
Akarod mondani jobban bejön, mi?
10/10 anonim válasza:
Ritka bicskanyitogató és irritáló ez a nő. Köztársasági elnöknek és reprezentálni is totálisan alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!