Hogyan lehet, hogy a Z-generációt, és az azt követő generációt, nem érdekli kik voltak az őseik sanyargatói, hogy kik voltak besúgók?
Minket jobban érdekel az, hogy most kik sanyargatnak minket és ma kik a besúgók.
Majd ha elindulunk egy normális irányba, aggódhatunk, hogy mi volt a múltban.
Én nem tudom, milyen generáció vagyok, de marhára nem érdekelnek már ezek. A történészek dolgozzák fel a korszakot, egy-egy érdekesebb esetet publikáltak, a vezető politikusok át vannak világítva. Szánalmasnak tartom, hogy egyesek ezen rugóznak 33 évvel a rendszerváltás után.
Az akták teljes nyilvánosságra hozatala egy agyrém, ami pont a megfigyeltek kis titkait teregetné ki, ez lehetne a kommunisták utolsó bosszúja.
Én Y generációs vagyok, azaz még a Z előtti, és pont telibeszarom a besúgókat. Nem akarom megbosszulni a múltat. Épp elég nagy baj, hogy egyesek még a 100 évvel zelett történt dolgokat sem képesek feldolgozni, pedig már a nagyanyjuk is csak elmondásból tudja a dolgokat..
Mi lenne ha... a változatosság kedvéért... esetleg.. talán... néha... a jelenünket és a jövőnket építenénk?
Oké, értem én, hogy a boomerek szarnak a jövőre, végülis értem én, a gyerekeikkel nem töltöttek annyi időt, hgoy érdekelje a sorsuk, ők meg úgyis a föld alatt lesznek amikor beüt a krach, de azért... na.. legalább ne állnának az útba, ha már tenni nem hajlandóak semmi építő jellegűt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!