Korrupt politikus lennél ?
2-es!
Utálom Orbánt, és ezzel nem védeni akarom, de valószínűleg ő is így kezdte. Nem hinném, hogy már mindjárt 1998-ban úgy indult neki, hogy na akkor fosszuk ki az országot. Nagyon igaz az a mondás, hogy az ember telhetetlen, mindig többet akar. Számtalan példa van erre, nemcsak politikai értelemben.
Én kivételesen nem.
Loptam már annyit az életem során, hogy többé nem foglalkoztat ez a dolog.
"2-es!
Utálom Orbánt, és ezzel nem védeni akarom, de valószínűleg ő is így kezdte. Nem hinném, hogy már mindjárt 1998-ban úgy indult neki, hogy na akkor fosszuk ki az országot. Nagyon igaz az a mondás, hogy az ember telhetetlen, mindig többet akar. Számtalan példa van erre, nemcsak politikai értelemben."
Én vagyok a kettes. A válaszomat nagyon lepontoztátok, pedig őszinte voltam. Ha hiszitek ha nem, ez így lenne.
De akkor mondok nektek valamit, oké?
Én nem tudnám élvezni azt a pénzt, ami nagyon mocskos. Ha kicsit mocskos azt igen, de a nagyon mocskosat nem. Tudod miért? Állandóan az lenne a fejemben, hogy ezért a pénzért megnyomorítottam ártatlan embereket. Igazából ki se tudnám élvezni. Konkrétan jobban élveznék kisebb összeget, ahol azért nem nyomna a lelkiismeret csak sokkal kevésbé. Még jobban is érezném magamat. Nekem célom nyugatra költözni (Németország, USA) és ott vállalkozni. Ha legálisan nagyon gazdag lehetnék, azt élvezném. Vagy ha illegálisan de nem egy országot megnyomorítva. Konkrétan aludni is alig tudnék ha egy ország tönkretevője lennék. Higgyetek amit hisztek, de ez az igazság. Persze akinek nincs vagy csak minimális a lelkiismerete, az nem érezne így, nekik nyugodtan mehet.
De szánalmas a magyar mentalitás, hogy aki nem lopná szét az országot, annak el se hiszitek. Sokan tennék ezt, de vannak akik nem. Az a szánalom netovábbja, hogy el se hiszitek azt, hogy más nem ezt tenné. Jó öreg magyar mentalitás, igazam van? :)))
"Ha belekezdesz az ország meglopásába már egy kicsit is, onnan nincs megállás. Mindig több fog kelleni, olyan mint a drog vagy mint az alkohol."
Előző komemntelő vagyok. Életemben elősször olyan 18 éves koromban ittam alkoholt össze vissza ittam mindent. Mostanság szinte sosem iszom, de gondoltam rá, hogy rendelek magamnak vodkát, de az egészen biztos, hogy amit írtál, az nem igaz rám. Sőt rendelni is fogok, de attól még nem igaz amit írtál, legalábbis rám nem. Amúgy ha igaz lenne, már rég alkesz lennék. Drogozni sose drogoztam, talán fogok, ki tudja.
Szánalmas, hogy ebben a szar országban azt se hiszik el az emberek, hogy valaki beérné kevesebb lopott pénzel is, mint a Fidesz.
Értem én, nektek nincs ennyi lelkiismeretetek, de attól még nem mindenki akarná szétlopni az országot. Azért mert ti ilyenek vagytok, nem mindenki lenne rá képes. Csak ugye aki magából indul ki, az el se hiszi, hogy nem csak hozzá hasonlóak vannak és azt pontozzák le, aki őszintén leírja, hogy nem lopna ilyen sokat. Mert magatokból indultok ki és el se hiszitek, hogy nem mindenki olyan, mint ti.
Ez az ország megérdemli Orbánt, sokan el sem hiszik, hogy valaki nem akarná szétlopni az országot és az a normális, hogy hát te is ezt tennéd. Ti megérdemlitek Orbánt, Orbán ennek az országnak való vezető. A nép mentalitása egy moslék, a vezetője is moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!