Ki szivárogtatja a Völner-Schadl magánbeszélgetései részleteit? Pl. ma a végrehajtó feleségével. A Fidesz legfőbb ügyészsége azért nem tesz ellene semmit, mert nyakig benne vannak?
Ez a szokásos fidesz-politika. Nem ismerted fel?
Megindult Schadl és Völner karakter-gyilkolása.
Kormányzati jóváhagyással.
Na ja, nekik reszeltek.
Csak azt nem tudom, hogy miért nincs még mindkettő előzetesben.
#3-nak:
Ha elkezdenek kipakolni, és nem fog történni semmi (tudjuk hogy nem fog), onnantól simán politikai menedékjogot kérhetnek bárhol.
Ooops.
#5-nek:
Amennyiben például Varga Juditra terhelő vallomást tesz, de nem történik semmi, az abban a pillanatban megalapozza a politikai menedék-jogot.
#6-nak:
Maga a kormány szivárogtat, hogy lejárassa.
Mit nem értesz ezen?!
8.
Mi értelme lejáratnia a saját embereit?
És a kérdés második fele?
Az a helyzet hogy valamiért el akarták rakni őket az útból. Ennek akár az is lehet az oka, hogy más pályázott a helyükre. Csak Schadl-lal rábaxtak. Biztos vagyok benne hogy a kormánytagok igen jelentős része közvetlenül benne volt, és Schadl ezt bizonyítani is fogja tudni. És szerintem a végrehajtói kar tagjai között is rengetegen vannak, akik tanúskodni fognak mellette, ha vele akarják elvitetni a balhét. Intő jel lehetett volna Orbánéknak, hogy nem hajlandóak leváltani!
Az ügyészséget meg felejtsd el. Polt Péteren keresztül a fidesz végrehajtó szerve már rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!