Mikor lesz vajon nálunk ugyanolyan magas színvonalú a betegellátás mint pl. a 2000-es évek elején amilyen a felsőoktatás volt?
Milyen intézkedésekre volna szükség?
Nem tudom, meg kell nézni ahol jól működik hogy csinálják, ez bevált módszer.
Árokpart, te nem a 2000-es évek elején kezdted az egyetemi tanulmányaidat, nem tudom miért kell állandóan hazudni. Ráadásul épp hogy akkor voltak a legnagyobb gondok az egyetemeken, teljes volt a pénzhiány, a beruházásokat PPP beruházásként, hitelbe kellett csinálni.
Az elmúlt 10 évben az egész országban fejlesztették, építették az egészségügyi intézményeket.
Most is mindent hitelből csinálnak, nem értem mit pattogsz. Meséld már el mit fejlesztettek az egészségügyön? Az orvosok 60%-a átment magánba, állami ellátásra meg hónapokat kell várni. Ilyen a 2000-es években nem volt.
#5 Attól mert megfejeled Árokpart butaságait újabb hazugságokkal nem leszünk előrébb.
Az egész országban felújították, felépítették ahol kellett a kórház épületeket, rendelőket, mentőállomásokat. Nem hitelből, mint 2010 előtt a PPP beruházásokkal. Az egészségügyben soha nem látott béremelés volt és még folytatódik tovább. Nem ment át az orvosok tömege a magán egészségügybe.
A 2000-es években sokkal tovább kellett várni az ellátásra, mint most és sokkal rosszabbak voltak a körülmények. Akkor szültem, nem is egyszer és a kórházba a zuhanyfüggönyt is nekem kellett vinnem nem csak vécépapírt meg evőeszközt. Olyan fertőzést kaptam friss császármetszéssel, hogy napokig lázas voltam, mivel a szobához tartozó vécé nem működött és ki kellett járni a folyosóra amit a látogatók is használtak.
Ti tényleg azt hiszitek hogy mindenki hülye és elhiszi amikor ennyit hazudoztok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!