Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz vajon nálunk...

Árokpart kérdése:

Mikor lesz vajon nálunk ugyanolyan magas színvonalú a betegellátás mint pl. a 2000-es évek elején amilyen a felsőoktatás volt?

Figyelt kérdés
Emlékszem mikor elkezdtem a tanulmányaimat, csak ámultam és bámultam mintha nem is Magyarországon lennék, hanem pl. egy amerikai (USA-beli) filmben. Na most mikor jutunk el oda, hogy a betegellátás mármint az állami fekvőbeteg ellátás is hasonló színvonalú lesz. Empatikus orvosokkal, nővérekkel, szinte mégcsak egy csúnya szó se hangzana el stb. Van erre esély, illetve mire pontosabban milyen intézkedésekre volna szükség még akár rövid távon népszerűtlenekre is, hogy ez valóra válljon.
2023. febr. 7. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Orbán Viktort rá kéne szoktatnia valakinek a Dr. Housera és a Grace klinikára, hogy a kórházak legyen az új hobbija és ne a foci.
2023. febr. 7. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen intézkedésekre volna szükség?

Nem tudom, meg kell nézni ahol jól működik hogy csinálják, ez bevált módszer.

2023. febr. 7. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor lesz, ha leváltják. De láthatóan ez kell nekünk. Csak szemészetre 4 hónap várólista. Persze gyursány idejében 400ftos vizitdíj... Azt nehogy mégegyszer....
2023. febr. 7. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Árokpart, te nem a 2000-es évek elején kezdted az egyetemi tanulmányaidat, nem tudom miért kell állandóan hazudni. Ráadásul épp hogy akkor voltak a legnagyobb gondok az egyetemeken, teljes volt a pénzhiány, a beruházásokat PPP beruházásként, hitelbe kellett csinálni.

Az elmúlt 10 évben az egész országban fejlesztették, építették az egészségügyi intézményeket.

2023. febr. 7. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Most is mindent hitelből csinálnak, nem értem mit pattogsz. Meséld már el mit fejlesztettek az egészségügyön? Az orvosok 60%-a átment magánba, állami ellátásra meg hónapokat kell várni. Ilyen a 2000-es években nem volt.

2023. febr. 7. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Arról, hogy te mindenkit felingerelsz, és nem elég kedvesek veled, nem a pénz tehet.
2023. febr. 7. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

#5 Attól mert megfejeled Árokpart butaságait újabb hazugságokkal nem leszünk előrébb.

Az egész országban felújították, felépítették ahol kellett a kórház épületeket, rendelőket, mentőállomásokat. Nem hitelből, mint 2010 előtt a PPP beruházásokkal. Az egészségügyben soha nem látott béremelés volt és még folytatódik tovább. Nem ment át az orvosok tömege a magán egészségügybe.

A 2000-es években sokkal tovább kellett várni az ellátásra, mint most és sokkal rosszabbak voltak a körülmények. Akkor szültem, nem is egyszer és a kórházba a zuhanyfüggönyt is nekem kellett vinnem nem csak vécépapírt meg evőeszközt. Olyan fertőzést kaptam friss császármetszéssel, hogy napokig lázas voltam, mivel a szobához tartozó vécé nem működött és ki kellett járni a folyosóra amit a látogatók is használtak.

Ti tényleg azt hiszitek hogy mindenki hülye és elhiszi amikor ennyit hazudoztok?

2023. febr. 7. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!