Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt a doktormini...

Miért mondják azt a doktorminiszterelnökúr politikusai és követői, hogy a magyar gasztronómiában idegen a kukac?

Figyelt kérdés

#Orbán Viktor #kukac #gasztrominiszterelnökúr
2023. febr. 7. 11:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9es, semmi sem tart vissza, hogy megnézd és utána nézz annak, amiről a srác beszél. Az élelmiszeriparban ez rég teljesen bevett szokás. Ne higyj nekem, ne higyj neki, higyj a saját szemednek és olvass utána.
2023. febr. 7. 12:25
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
A libsik meg ezek szerint rovarokért rajonganak. OK, ti egyétek azt, téma lezárva.
2023. febr. 7. 12:26
 13/21 A kérdező kommentje:

Kik azok a libsik, akik rovarokért rajonganak?

itt nem látok egy rovar rajongót sem

2023. febr. 7. 12:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Pedig én imádom azokat.😍
2023. febr. 7. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Én támogatom, hogy térjünk át a rovarokra, környezetvédelmi okokból, meg szívesebben ennék rovart, mint mócsingos magyar disznóhúst.
2023. febr. 7. 12:37
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ö, neked is ajánlom, hogy nézd meg a belinkelt videót, vagy nézz utána, hogy mennyi rovart is eszel ténylegesen, nap, mint nap. Meg fogsz lepődni.
2023. febr. 7. 12:39
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező, ez az egész okfejtésed egy erőltetett kötekedés!!

Jó, akkor egyél kukacot, bogarat, stb.

Mi magyarok maradunk a pörköltnél, töltött káposztánál, sonkánál, szaláminál, stb.

2023. febr. 7. 12:52
 18/21 anonim ***** válasza:
💪💪
2023. febr. 7. 12:56
 19/21 A kérdező kommentje:
17es, én aztán meg nem gátóllak benne, hogy megcáfolj, addig is az általam mondottak igazolt adatok, de, apropó pörkölt, ugye nem a cseh pörköltről beszélsz? Vagy esetleg a németről, vagy az irről?
2023. febr. 7. 12:58
 20/21 anonim ***** válasza:

#7 igen a másik a magyar "savanyúság", amibe több kiló cukrot raknak, és édesebb mint a Nutella.

#10 igen, a magyar "jobboldal" az kádárista. Ezek rajongására restaurálta a felcsúti KISZ titkár a kádár rendszert.

2023. febr. 7. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!