Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy a DK bemondta, hogy...

Most hogy a DK bemondta, hogy nyíltan az a célja hogy beolvassza az ellenzéket a DK-ba: kire szavaztok 2026-ban?

Figyelt kérdés

[link]

A negyedik kétharmados vereség után ott tart az ellenzék szerinte, hogy lassan mindent kipróbált. Kivéve egyet, „azt, ami egyébként győzelemre vezetett 2002-ben és 2006-ban”, hogy legyen egy domináns párt. Erre készül most a DK, és ezért alakítottak árnyékkormányt Dobrev Klára vezetésével.

2023. febr. 6. 21:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A Momentumot teljesen szándékosan nem vettem fel, gyakorlatilag nincs olyan hét hogy ne jelenték be valamelyik Momentumos átigazolását a DK-ba. Ilyen trendek mellett mennyi idő alatt omlik össze a párt?
2023. febr. 6. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Jó, akkor szerintem 2026-ban is a Fidesz nyer😁😁😁😁

Köszi srácok!!! 🥰🥰🥰

2023. febr. 6. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Bárkire, aki nem orbánc. Churchill mondott valami olyasmit, hogy ha Hitler megtámadná a poklot én szövetkeznék az ördöggel. Lassan már én is ott tartok. Csak jobb lehet.
2023. febr. 6. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

#11: Hányan igazoltak át? 4-en talán? Ettől még nem fog összeomlani. Egyébként fordítva is előfordult már, például Szolnok volt alpolgármestere a DK-ból lépett a Momentumba.

Másrészt az előbb azt mondtad, hogy MZP MA nem érdemel külön sort, ezért nem vetted fel. Akkor a Momentumot is a jelenlegi népszerűségük alapján kellene értékelned, nem a feltételezett jövőbeni állásuk szerint.

2023. febr. 6. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem lesz más választási lehetőség, mint Fidesz vagy DK, akkor nem fogok elmenni szavazni. Mert minek?
2023. febr. 6. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Hogy 2026-ban kire fogok szavazni, azt biztos nem most, 3 évvel korábban fogom eldönteni.
2023. febr. 6. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Egy dolgot tudok biztosan, hogy nem a fideszre.
2023. febr. 6. 23:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Talan MZP uj partjara vagy a MHM-ra szavazok bar olyan mindegy.

Nincs olyan ellenzek ami jo alternativa lenne. Baloldali partra nem szavazok, a MHM meg nagyon ugy nez ki hogy nem akarja levaltani a fideszt, hanem csak beszol neha, kritizalja, aztan a fidesz megvalosit egy programpontot es mindenki boldog. Ugy tunik mintha a MHM a fidesz kispartja lenne aki a patriotakat megtudja szolitani.

Olyan ellenzek kell ami jobboldali es egyertelmu celja a kormanyvaltas. MHM ezt nem jelentette ki, sot az oreg Pongracz azt mondta a beszedukon hogy o nem akarja Orbant levaltani. Na most akkor kire szavazzon igy az ember???

En inkabb az Amerikai valasztasokon szavazok. Itt elek, allampolgar vagyok es nalunk realis esely van arra hogy Bident levaltsak.

2023. febr. 7. 01:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Persze, az Mi Hazánk Mozgalomnak alapvetően abszolút megfelel a Fidesz.
2023. febr. 7. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Bárkire ami nem a Fidesz-KDNP és a Mihazánk.

El kell takarítani a rezsimet, majd utána lesz lehetőség válogatni, ha helyreáll a demokrácia

2023. febr. 8. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!