Ellenzéki szavazó létemre csak én utálom a DK-t? Alig várom már, hogy eltűnjön a Föld felszínéről!
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 19:55
11/20 anonim válasza:
Dobrev Klárán kívül bárkit. :)
16/20 anonim válasza:
"Kit?"
Klárikánál még a kutyám is jobb miniszterelnök lenne. Konkrétan Ferin és Klárikán, nomeg a DK-s megmondóembereken kívül bárkit!
17/20 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül. Én szinte el sem tudom dönteni, hogy melyiket utálom jobban a kettő közül. Átéltem Gyurcsány kormányzását, alig vártam, hogy eltakarodjanak. Aztán a Fidesz meg ugyanott folytatta, ahol ők abbahagyták. Sőt! Sokáig úgy gondoltam, hogy Gyurcsánynak legalább azért van annyi előnye Orbánnal szemben, hogy ő legalább nem bontotta le a demokráciát. De az előválasztás megmutatta, hogy esze ágában sem lenne visszaépíteni, ha ő kerülne hatalomra. Jó példa volt erre, hogy amikor a második forduló előtt K.G. és MZP. egyeztetni kezdett a visszalépésről, akkor mindjárt az egyfordulós rendszert tartották volna igazságosnak, ahol már relatív többséggel is el lehet nyerni a mandátumot. Pedig előtte úgy tűnt, hogy ők is tisztában vannak vele, hogy mi is a baj a Fidesz egyfordulós választási rendszerével. Szóval azóta tudom, hogy nem csak hogy nem voltak soha baloldaliak, de még csak demokraták SEM. Ennek egyébként is számtalan jelét adták végig a kampányban. Azóta még egy koalíciós kormányban sem szívesen látnám őket, mert ott is csak keresztbe tennének a többieknek. Még az MSZP-re is szívesebben szavaznék, mint őrájuk.
18/20 anonim válasza:
tyúcsány=orbán
Ugyanolyan hatalommániás, elvtelen, gerinctelen beteg állat mind2.
19/20 anonim válasza:
Már a "kérdés" kiírásával is túl sok időt pazaroltál rá - úgy, mint én is a válasszal! :D
20/20 anonim válasza:
Túl sok vizet úgy sem zavar az ellenzk akkor nem mindegy hogy léteznek v sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!