Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mást nem zavar, hogy a kormány...

Mást nem zavar, hogy a kormány teljesen hülyének nézi a népet? (Pl.: "97 százalék nem a szankciókra", amit Orbánék 1-1-ig már rég igennel megszavaztak, különben nem lett volna elfogadva.)

Figyelt kérdés
Arról nem beszélve, hogy a 97% az hány ember valójában...

2023. febr. 6. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Ez nyilvánvalóan hazugság. Hiszen még a fidesz szerint is a választók töredéke küldte vissza. Ezenkivül a bevallott másfélmillió is bizonyíthatatlan, hiszen itt nincs semmiféle ellenőrzés, bárki bármennyít beküldhet bárki nevében. Interneten is, akárhányszor kilehet tölteni.

Szóval bármít hazudhat a kormány, az a kérdés, hogy belehet-e perelni a kormányt akár nemzetközi biroságon, hogy ilyen nyilvánvaló hazugságokkal vezeti félre a Magyar embereket.

2023. febr. 6. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez a fidesz szavazóknak készült, megerősítő őket hogy jól döntenek mindig.

Képzeljétek el hogy a kádárista kádárnyuggerek, akik főként csápolnak az új kádárnak az orbánnak, simán azt hiszik hogy orbán nem szavazta meg a szankciókat. Nem vicc tényleg nagyon sok ez hiszi, ezt a saját szememmel láttam saját fülemmel hallottam.

Mivel nem mondta a párt media hogy megszavazta, sőt inkább tagadja, ezért ezek a barmok el is hiszik.

2023. febr. 7. 00:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan a fidesszel akarsz szembe menni egy bíróságon? A zsebükbe van minden az országban, a bíróság is!

2023. febr. 7. 05:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Jah, bocs, most látom nemzetközi bíróságot írtál.

A fidesznek akkor is nagy hatalma van. Ha eddig nem tudták őket nyakon csípni egy ilyennel tuti nem fogják.

2023. febr. 7. 05:40
 15/22 sanya967 válasza:
hajrá magyarország, hajrá magyarok!
2023. febr. 7. 16:31
 16/22 anonim válasza:
100%
100% nem a szankciókra és 100% nem a fideszre is.
2023. febr. 8. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:
14%

A baloldali vezér megmondta:

Ha nem tetszik lehet menni, nem tilos!

2023. febr. 8. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve, hogy a 97% az hány ember valójában...

Senki nem tiltotta, hogy az igenre szavazzatok. Én így tettem, és büszke vagyok a maradék 3%-ra.

2023. febr. 8. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Elég sok embert zavar, de sajnos semmit nem tehetünk. Az adóforintjaink az agymosó propagandára mennek el.
2023. febr. 10. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Jövök gyógyszertárból, nem nagyon tudtak ilyen zavarodottság ellen gyógyszert adni.
2023. febr. 11. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!